mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,822
Almanca biliyorsan ve imkanın varsa uç tab2de Melih 
Min fiyat mı maks fiyat mı bunlar.Berlinde yaşama yeter. Münihe falan git 2 odalı evler 600 euro kiralı. Eline ortalama 2800 euro geçer emeklilik işini ve vergileri katınca kalan 2800 olur neredeyse ama şirketten şirkete değişir deneyimin arttıkça maaşın artar.
Ev giderleri 150 200 euro tutar faturalar yani
Yiyecek ihtiyacı 300 euro desek iyi bir para kalıyor.
Alacağın net gelir olan 2800 euro minimum. En low leveller için yani, o da vergiler verilmis emeklilik payi odenmis haliMin fiyat mı maks fiyat mı bunlar.
doguma büyüme deutschland@Rambo_87 siz doğma büyüme mi?Yoksa sonradan mı gittiniz?
Aslında alnanyada daha yüksekhayır sakın gitme türkiyede buzdolabı satışı daha yüksek (!)
hepsi türkün onların (!)Aslında alnanyada daha yüksek
(Ironi yaptigini biliyorum)
Tandığın varsa olur. Az buz vasıfla pek alacaklarını sanmıyorum. Alanında iyi olman gerekir. Elin Almanında da vardır o vasıf. Kim Almanı almak yerine Türk’ü alsın daha başarılı olmadıkça?15 Gün fuar vardı B2-C1 ingilizce ile her yerde hayatını idame ettirebiliyorsun onu anladım ingilizce bilmeyen yok gibi bir şey illa almanca bilmeye gerek yok ve evet yaşanır. Almanya cennet Merkel abla bizi içeri al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer tanıdığın varsa veya az buz vasfın varsa ne bileyim yazılım o bu gibi garanti iş bulursun.
Her konuda haklı olman xDhayaller aleminde yaşıyor milllet
beyler ben almanyaya gidiyorum diyince gidilmiyor
napsın olm almanya senin gibi lisesini bile denk kabul etmediği ülkenin lise mezunu adamını
önce sağlam bi üniversite oku kardeşim sonra istersen papua yeni gineye yine gidersin
Tr de üni okumazsan almanyaya anca google mapsten gidilir