Almanya'dan Ne Getirilir?

elrici3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Böyle ucu ucuna değil de gerçekten buraya göre daha ucuz ne alabilirim? Teknolojik , gıda vs fark etmez.

Alkollü içecekler, özellikle viski çeşitleri öneririm.

Böyle ucu ucuna değil de gerçekten buraya göre daha ucuz ne alabilirim? Teknolojik , gıda vs fark etmez.
garip bir şekilde bisiklet almanyadan bisiklet alıp tr ye getirip satan çok gördüm

Dİ2 Elektronik sisteme sahip güzel bir yol-yarış bisikletini getirirsin tr de en az 20-30K kar koyarak tertemiz satarsın.
Atıyorum bisiklet orada 1300€ sen gittin aldın, TR'de aynı bisiklet saten 2.5k€ totalde 1500€ tutsa bile en kötüsünden 600€ karın olur ki bisiklet modeli + fiyatı arttıkça kar oranın artar.

Bu işi yaptım daha önce

Düdüklü tencere olabilir. Bir abim çeyiz için TR fiyası 25/30 K arası seyreden ismini bilmediğim bir marka düdüklü tencereyi 10K'ya aldı çeyiz için.

Dİ2 Elektronik sisteme sahip güzel bir yol-yarış bisikletini getirirsin tr de en az 20-30K kar koyarak tertemiz satarsın.
Atıyorum bisiklet orada 1300€ sen gittin aldın, TR'de aynı bisiklet saten 2.5k€ totalde 1500€ tutsa bile en kötüsünden 600€ karın olur ki bisiklet modeli + fiyatı arttıkça kar oranın artar.

Bu işi yaptım daha önce
Hocam nasıl getireyim onu :D. Yanımda gelecek.

PS5 alman mantıklı olur. Tax-Free ile çok ucuza geliyor.

Benim de ablam gidecek lise son sınıfım ablamdan neler isteyebilirim çikolatasından tut aykkabısına neler önerirsiz

PS5, alkollü içecek, cigara, herhangi bir ekipman.

Silikon Anladın ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,560
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri