Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Dhgate sitesini çok kullanıyorum şu an bulunduğum ülke de ve bizim ailede yaygın olan bir uygulama.Ancak satıcı ile iletişim sıkıntılı kafasına esince giriyor uygulamaya bazı satıcılar. Tavsiye etmem.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak şu an bilinen olay budur

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Dolandırıcıya 11 gün süre veriyorlar rahat rahat dolandırsın kaçamasın kimse diye.
İade talebi bekler bitmeden bir tane yalandan kargo bulur gönderdimder gibimi geliyor.
sacmalıga bak o zaman musterıye de 11 gu hak versın ıade ıcın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dhgate sitesini çok kullanıyorum şu an bulunduğum ülke de ve bizim ailede yaygın olan bir uygulama.Ancak satıcı ile iletişim sıkıntılı kafasına esince giriyor uygulamaya bazı satıcılar. Tavsiye etmem.
tr için ben ilk defa duydum. genelde alıexpress banggood amazon kullanıyorum. belkı benım gormemem ama turkıyede guvenırlılıgı cok yuksek dıye dusunmuyorum. suan tr ıcın en garantı amazon gıbı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak şu an bilinen olay budur
şakaaaaaa ohaaaa

vlkngndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan gündüz
İade anlaşmaya varıldı şeklinde bildirim geldi. Takipteyim ücret iade edilirse tekrar yazacağım.

Ekler

• IMG_20240214_084916.jpg
    IMG_20240214_084916.jpg
    100.5 KB · Hit: 105

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
dhgate teki isinbox yazdı :
if you want cancel the order, please click " items are now not required"
12 şubatta zaten iade oluşturduğum için ne yapsam bilemedim sanki onu iptal edip tekrar ihtiyacım yok diye iade oluşturursam kargolayormuş gibi yapmak için vakit kazanır

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
1996
dhgate teki isinbox yazdı :
if you want cancel the order, please click " items are now not required"
12 şubatta zaten iade oluşturduğum için ne yapsam bilemedim sanki onu iptal edip tekrar ihtiyacım yok diye iade oluşturursam kargolayormuş gibi yapmak için vakit kazanır
İade kısmında ürününe tıklayınca sağ altta Geri ödemeyi kontrol et kısmına gelince nedenini değiştirme imkanın var

vlkngndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
volkan gündüz
PO#:31429481363 numaralı siparişinizle ilgili olarak aşağıdaki geri ödeme sözleşmesine varıldı:

Tam geri ödeme Talep edilen tutar: 39,72 USD

Geri ödeme nedeni: Satıcı gümrüklere el konulmasından endişeli

2-3 iş günü içerisinde iade detayları hakkında bilgi veren sistem mesajı gönderilecektir. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Geri ödeme prosedürü ve politikası hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu sistem tarafından gönderilen otomatik bir e-postadır, lütfen bu e-postayı yanıtlamayın.

Saygılarımızla,

DHgate.com

Gky61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
1996
IMG_20240214_090245.jpg
bende de iade anlaşmaya varıldı dedi. Satıcının mesajına uyarak iade nedenimi değiştirdim artık ihtiyacım yok aldığıma pişman oldum seçeneklerini seçtim. Öncesinde gümrük sıkıntı seçeneği işaretliydi. Bakalım para geri yatacakmı.

Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20240214_090704.jpg
Nasılsın ? seni kaç kişi takip ediyor benden satın alıyorsun?

Satıcı da tribe girdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom