Dhgate sitesini çok kullanıyorum şu an bulunduğum ülke de ve bizim ailede yaygın olan bir uygulama.Ancak satıcı ile iletişim sıkıntılı kafasına esince giriyor uygulamaya bazı satıcılar. Tavsiye etmem.
Satıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak şu an bilinen olay budurolay nedir
sacmalıga bak o zaman musterıye de 11 gu hak versın ıade ıcın.Dolandırıcıya 11 gün süre veriyorlar rahat rahat dolandırsın kaçamasın kimse diye.
İade talebi bekler bitmeden bir tane yalandan kargo bulur gönderdimder gibimi geliyor.
tr için ben ilk defa duydum. genelde alıexpress banggood amazon kullanıyorum. belkı benım gormemem ama turkıyede guvenırlılıgı cok yuksek dıye dusunmuyorum. suan tr ıcın en garantı amazon gıbı.Dhgate sitesini çok kullanıyorum şu an bulunduğum ülke de ve bizim ailede yaygın olan bir uygulama.Ancak satıcı ile iletişim sıkıntılı kafasına esince giriyor uygulamaya bazı satıcılar. Tavsiye etmem.
şakaaaaaa ohaaaaSatıcı dhgate üzerinden satış yapan bir satıcı isinbox satıcısı var aliexpreste onu taklit ederek hesap açmış ürünleri yüklemiş alan kişilerede bulundukları bölgelere giden aslında var olan başka kargoların takip kodunu girmiş yani o kargo siparişi veren asıl kişiye ürünüyle birlikte teslim edilecek bu satıcıdan alan kişilerde ürün bana teslim edilmedi diyerek onu kanıtlamaya çalışacak parasının peşinde koşacak şu an bilinen olay budur
Ne zaman başvuru yapmıştın iade için.İade anlaşmaya varıldı şeklinde bildirim geldi. Takipteyim ücret iade edilirse tekrar yazacağım.
Ne zaman başvuru yapmıştın iade için.
13.02.2024 öglen saatlerinde
İade kısmında ürününe tıklayınca sağ altta Geri ödemeyi kontrol et kısmına gelince nedenini değiştirme imkanın vardhgate teki isinbox yazdı :
if you want cancel the order, please click " items are now not required"
12 şubatta zaten iade oluşturduğum için ne yapsam bilemedim sanki onu iptal edip tekrar ihtiyacım yok diye iade oluşturursam kargolayormuş gibi yapmak için vakit kazanır
Evet hocam sonradan gördüm yaptım iade de onaylandı teşekkürlerİade kısmında ürününe tıklayınca sağ altta Geri ödemeyi kontrol et kısmına gelince nedenini değiştirme imkanın var