ürün görseli internette farklı kenarda açık olan sarı şeyler üst tarafta orjinalinde varpc ye takıp buraya bak öyle anlarsın dışardan orijinal gözüküyor.
Bir arkadaş daha alıp atmıştı foruma oda bu görsel gibi idi problem yoktu amaürün görseli internette farklı kenarda açık olan sarı şeyler üst tarafta orjinalinde var
neden böyle acabaBir arkadaş daha alıp atmıştı foruma oda bu görsel gibi idi problem yoktu ama
Aynı işlemci bende de var ve aynı şekilde almıştım vatandan. Forumlarda yazanlar olmuştu.Taktım işlemciyi ve sıkıntı yok görev yöneticisinde 7800x3d yazıyor performans da aynı. Yeni üretimlerde böyle oluyormuş. Değişkenlik gösterebiliyormuş. Sıkıntı yok merak etmeyin. Takın ve görev yöneticisinden kontrol edin.7800x3d modelinin çakmasının olduğunu görmüştüm aldığım tray işlemci nasıl?
TeşekürlerAynı işlemci bende de var ve aynı şekilde almıştım vatandan. Forumlarda yazanlar olmuştu.Taktım işlemciyi ve sıkıntı yok görev yöneticisinde 7800x3d yazıyor performans da aynı. Yeni üretimlerde böyle oluyormuş. Değişkenlik gösterebiliyormuş. Sıkıntı yok merak etmeyin. Takın ve görev yöneticisinden kontrol edin.