Buğrahan Mert
80+ Silver
Olmaz inş hocam yakın zamanda görünün de siz olursa da eğer erken tanı önemli bayaAynen int abartıyor olursak bittim ama
Olmaz inş hocam yakın zamanda görünün de siz olursa da eğer erken tanı önemli bayaAynen int abartıyor olursak bittim ama
internete bakınca kanser tanısı alıyorum ben de doktora gidin lütfen.Bende bilmiyorum valla yakında gidicem önemsemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemsememiştim
Geçmiş olsun doktora görünmek en mantıklısı ama koronaya dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayınArkadaşlar kasları hergün seğiren varmı yani kasları haraket eden kendi kendine
Aga tedavisi yok erken tanı olsa nolur İnş yoktur umarım yaniOlmaz inş hocam yakın zamanda görünün de siz olursa da eğer erken tanı önemli baya
İnş hocamAga tedavisi yok erken tanı olsa nolur İnş yoktur umarım yani
Yok hocamBirde bunlar varmı?
- Yürürken tökezleme,
- Eşyaları taşımada güçlük,
- Konuşmada bozulma,
- Yutma problemleri,
- Kaslarda kramplar ve sertlik,
- Başı dik tutmada güçlük çekme
als olduğunu düşünmüyorum ama bir test yaptırmanız iyi olacaktır hangi şehirdesiniz?Yok hocam
Kayseri nedeni hocamals olduğunu düşünmüyorum ama bir test yaptırmanız iyi olacaktır hangi şehirdesiniz?
Neden kiKayseri nedeni hocam
Bu arada doktor musunuzals olduğunu düşünmüyorum ama bir test yaptırmanız iyi olacaktır hangi şehirdesiniz?
Evet hacettepe tıp 3. SınıfKayseri nedeni hocam
Neden ki
Bu arada doktor musunuz
Nedeni ankarada olsaydınız bizim hastaneye gelin diyecektimKayseri nedeni hocam
Neden ki
Bu arada doktor musunuz
Tedavisi şuan varmı hocamEvet hacettepe tıp 3. Sınıf
Nedeni ankarada olsaydınız bizim hastaneye gelin diyecektim
İnş yoktur da sadece seğirme var bende birde anksiyete var stresden kaynaklanıyor olabilir i yaş da 16Tedavisi şuan varmı hocam