Neler Yeni

Alt Coin Araştırması

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Bu coinmarketcap deki etiketler kısmı ne kadar doğru? Ekibi gerçekten bu projeleri yapıyormu yoksa sosyal medyada popüler etiketlenmiş bilgilermi? Bilgisi olan varmı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-05-28 100900.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-28 100900.png
    45.6 KB · Hit: 79
  • Ekran görüntüsü 2024-05-28 100833.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-28 100833.png
    24.1 KB · Hit: 80

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bu coinmarketcap deki etiketler kısmı ne kadar doğru? Ekibi gerçekten bu projeleri yapıyormu yoksa sosyal medyada popüler etiketlenmiş bilgilermi? Bilgisi olan varmı?
Matrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matrix AI uzun süredir tuttuğum bir coin, bu yapay zeka olayları başlamadan önce almıştım. Telegram grubu var orada baya detaylı bilgi alabilirsin, Türkiye'de de topluluğu aktif. Projesi fln da olan güzel bir coin, ben hala tutuyorum. Coinmarketcap'teki bilgiler genelde doğrudur ama daha derin araştırma yapman lazım. Coin'in kendi sitesi, Twitter, Telegram, YouTube vb. kaynakları kullanabilirsin.
yeni girdim bende matrix e bide soul var 2 sine güveniyorum

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Binencede var mı

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Arkadaşlar selamlar, bu Matrix ve soula girsek ne kadar sürede karşılık alırız tahmini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
Arkadaşlar selamlar, bu Matrix ve soula girsek ne kadar sürede karşılık alırız tahmini.
Bunu söylemek zor ama büyük ihtimalle önümüzde Yaz ve bahar aylarında boga yaşanıcak bitcoin yükselir bu da altcoinlere yansır benim tahminim bu şekilde

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bunu söylemek zor ama büyük ihtimalle önümüzde Yaz ve bahar aylarında boga yaşanıcak bitcoin yükselir bu da altcoinlere yansır benim tahminim bu şekilde
Katılıyorum, hiçbir şey kesin değil ancak önümüzde bir altcoin boğası olacak gibi gözüküyor. O zaman bu ve diğer coinler yükselir, projesi olan ve topluluğu olan coinler daha çok yükselir tabi.

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Top Bottom