Alt kattan üst kata wifi

Reaksiyon skoru
580
Öncelikle selamun aleyküm
Altkatta wifi var ilerde üst kata geçmeyi düşünüyorum wifi güçlendirici işe yararmı ordada wifi full çekermi yada kablo çeksek dahamı iyidir (üstkatta wifi yeri yok)

Altkatta wifi var ilerde üst kata geçmeyi düşünüyorum wifi güçlendirici işe yararmı ordada wifi full çekermi yada kablo çeksek dahamı iyidir (üstkatta wifi yeri yok)
kanka asla xiaomininkini alma kullandım hiç bir şekilde işe yaramıyor.ben bilgi için vatana gittim 4+1 ev için bana 400 tllik önerdiler alamdım süper online bağlattım.bi tık fazla para vermen lazım gibi

kanka asla xiaomininkini alma kullandım hiç bir şekilde işe yaramıyor.ben bilgi için vatana gittim 4+1 ev için bana 400 tllik önerdiler alamdım süper online bağlattım.bi tık fazla para vermen lazım gibi
modem değişmedikten sonra bişey olmaz wifi az çekiyor diyor çünkü.

Eğer üst katta VALORANT oynamayacaksanız, Video izlemek, Instagram'da gezinmek gibi şeyler için diyorsanız Xiaomi Mi Wifi Pro deneyebilirsiniz.

VALORANT oynayacaksanız kablo çekin en mantıklısı.
Wifi ne olacak diyorsanız da çektiğiniz kabloyu bir AP'e bağlarsınız, hem Wifi hem kablolu bağlantı sağlarsınız.

bu cihazı kullanabilirsiniz elektrik hattı üzerinden taşıyor interneti binanın neredeyse her yerine sorunsuz taşır
Powerline adaptörler düşmanım, uzatma kablo kullanınca ping çıkartan türden. Pek verim alınmaz bundan.

Eğer üst katta VALORANT oynamayacaksanız, Video izlemek, Instagram'da gezinmek gibi şeyler için diyorsanız Xiaomi Mi Wifi Pro deneyebilirsiniz.

VALORANT oynayacaksanız kablo çekin en mantıklısı.
Wifi ne olacak diyorsanız da çektiğiniz kabloyu bir AP'e bağlarsınız, hem Wifi hem kablolu bağlantı sağlarsınız.

Powerline adaptörler düşmanım, uzatma kablo kullanınca ping çıkartan türden. Pek verim alınmaz bundan.
ben yıllarca kullandım sıkıntı yaşamadım ama uzatma kabloda internet gelmiyordu :D

Mesh sistemi kurabilirsiniz iki katlı evde. Fakat işi basit bir şekilde çözmek isterseniz router da iş görür.

xiaomi sinyal güçlendirici mükemmel bu arada karalama boşuna

Bence üst kata kablo çekip üst kata da bir Router alıp kabloyu Routere bağla.

Link açılmıyor bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link açılmıyor bu arada *tıklayarak açılmadı kopyala yapıştır yapınca açıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti