Neler Yeni

Alt yapım bağlantı türü VDSL2 Ama bana verebildikleri ADSL

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar internetten baktım altyapım VDSL2 ama bana ADSL verebiliyorlarmış Türk Telekomu aradım.Bu neyden kaynaklı? Port mu değiştittirmem lazım? Ümit Önal'a mail atmıştım,iletişime geçtiler benimle.TürkTelekom genel müdürlüğünden aradılar 2021 yılında alt yapıma fiber gelecekmiş fiber istediğimi dile getirmiştim.Müdürlüğümüz alt yapınıza 2021'de zaten gelicek dedi ama ben 1 aya gelmesini istiyorum katlanılmıyor.Hadi VDSL2 alt yapı varmış gıbırnette öyle yazıyor.VDSL sağlasınlar bari.Port sorgulamayı nasıl yaptırcam VDSL için

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar internetten baktım altyapım VDSL2 ama bana ADSL verebiliyorlarmış Türk Telekomu aradım.Bu neyden kaynaklı? Port mu değiştittirmem lazım? Ümit Önal'a mail atmıştım,iletişime geçtiler benimle.TürkTelekom genel müdürlüğünden aradılar 2021 yılında alt yapıma fiber gelecekmiş fiber istediğimi dile getirmiştim.Müdürlüğümüz alt yapınıza 2021'de zaten gelicek dedi ama ben 1 aya gelmesini istiyorum katlanılmıyor.Hadi VDSL2 alt yapı varmış gıbırnette öyle yazıyor.VDSL sağlasınlar bari.Port sorgulamayı nasıl yaptırcam VDSL için
Turk.net' den yap port yoksa uyarı veriyor. Ne hız alırım kısmından.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha temin aradım Türk Telekomu ümit önala mail attım benimle iletişime geçti müdürlük 2021de fiber gelicekmiş dediler bunun daha kısa sürede olmasını istiyorum dedim müdürlüğe başvurmanız gerek dedi.Tekardan Ümit Önal'a mail atsam olur mu

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MAX değer olarak kaç yazıyor?
Bunu da dene
Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed
Türknet 14 Türk Telekom 15 Netspeed 15,port var-978 metre santrale
Mesaj otomatik birleştirildi:

G.O port yok galiba. Ben olsam beklerdim bir süre Fiber için değer.
Oyunlara giremiyorum geceyi bekliyorum hep ders olduğundan dolayıda oturamıyorum.Ama internet kimse bağlanmıyorken bile kötü 300-400 MS alıyorum bu 1k oluyor bazen.Hız desen zaten berbat 10 dowload 0.6 upload alıyorum

Port sorgulatmayı müşteri hizmetlerinden yapabiliyor muyum

Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sen de port yok, port bekleyecen aga.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
bana ttnet vdsl veremezken turknet milleni verebiliyor netspeedten bak port var mı eğer yoksa port gelene kadar da olsa geçiş yap ben öyle yapmıştım milleniye geçtim her gün sorgulattım zaten 1 haftada port açıldı direk adsl>vdsl geçişi sağladılar sağolsunlar milleni port olsun olmasın tt adsl kullanılmaz

Nereden bilicem port olup olmadığını nasıl sorgulatıcam

Alt yapı türü orada yazıyor sadece
netspeed.com.tr den

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
bana ttnet vdsl veremezken turknet milleni verebiliyor netspeedten bak port var mı eğer yoksa port gelene kadar da olsa geçiş yap ben öyle yapmıştım milleniye geçtim her gün sorgulattım zaten 1 haftada port açıldı direk adsl>vdsl geçişi sağladılar sağolsunlar milleni port olsun olmasın tt adsl kullanılmaz

netspeed.com.tr den
Var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155