Neler Yeni

Altec Lansing algk8404gklr alınır mı??

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lllllll

Loki_0

80+
Bütçeniz yeterse

Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha model bulmaya çalışacağım, siz buna göz atın.

AİGOLAR

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tykg

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necip
Bütçeniz yeterse

Biraz daha model bulmaya çalışacağım, siz buna göz atın.

AİGOLAR

Bu aigo lar hoşuma gitti yellow switch olanlar uzun vadede götürürmü? birde hangi modelini önerirsiniz yellow switch sesi güzelmiş baya.
bide kablosuz olması çok iyi.

Loki_0

80+
Bu aigo lar hoşuma gitti yellow switch olanlar uzun vadede götürürmü? birde hangi modelini önerirsiniz yellow switch sesi güzelmiş baya.
bide kablosuz olması çok iyi.
Hocam tüm modeller aynı zaten, boyut farkı var sadece. Keyfinize göre seçin derim. Bu klavyede jerzzi yellow switch var. Ben de aynı markanın brown switchi vardı. Baya süre sorunsuz kullandım. Tuşlarda bir bozulma olmadı ama 2-3 ay içinde hafif yay sesi olabiliyor. Çok rahatsız olmadım ben çünkü aşırı fazla değildi. Bunlar harici klavyenin ışığı yok. Bana göre sorun değil ama bazıları için önemli oluyor. F/P klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Necip
Hocam tüm modeller aynı zaten, boyut farkı var sadece. Keyfinize göre seçin derim. Bu klavyede jerzzi yellow switch var. Ben de aynı markanın brown switchi vardı. Baya süre sorunsuz kullandım. Tuşlarda bir bozulma olmadı ama 2-3 ay içinde hafif yay sesi olabiliyor. Çok rahatsız olmadım ben çünkü aşırı fazla değildi. Bunlar harici klavyenin ışığı yok. Bana göre sorun değil ama bazıları için önemli oluyor. F/P klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum.
yay sesi benim için önemli değil teşekkürler öneri için.

Top Bottom