Bozulurmu uzun vadede.
Pazaramadan bulabilirseniz olurBütçe artar mı hocam
Bu aigo lar hoşuma gitti yellow switch olanlar uzun vadede götürürmü? birde hangi modelini önerirsiniz yellow switch sesi güzelmiş baya.Bütçeniz yeterse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha model bulmaya çalışacağım, siz buna göz atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AİGOLAR
![]()
![]()
![]()
Hocam tüm modeller aynı zaten, boyut farkı var sadece. Keyfinize göre seçin derim. Bu klavyede jerzzi yellow switch var. Ben de aynı markanın brown switchi vardı. Baya süre sorunsuz kullandım. Tuşlarda bir bozulma olmadı ama 2-3 ay içinde hafif yay sesi olabiliyor. Çok rahatsız olmadım ben çünkü aşırı fazla değildi. Bunlar harici klavyenin ışığı yok. Bana göre sorun değil ama bazıları için önemli oluyor. F/P klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum.Bu aigo lar hoşuma gitti yellow switch olanlar uzun vadede götürürmü? birde hangi modelini önerirsiniz yellow switch sesi güzelmiş baya.
bide kablosuz olması çok iyi.
yay sesi benim için önemli değil teşekkürler öneri için.Hocam tüm modeller aynı zaten, boyut farkı var sadece. Keyfinize göre seçin derim. Bu klavyede jerzzi yellow switch var. Ben de aynı markanın brown switchi vardı. Baya süre sorunsuz kullandım. Tuşlarda bir bozulma olmadı ama 2-3 ay içinde hafif yay sesi olabiliyor. Çok rahatsız olmadım ben çünkü aşırı fazla değildi. Bunlar harici klavyenin ışığı yok. Bana göre sorun değil ama bazıları için önemli oluyor. F/P klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum.