Ata lira veya cumhuriyet altını en az zararla alıp satabileceğin altın diye biliyorum. 24 ayar böyle 1grlar da var o şekilde de alınıyor sanırım ancak gram çeyrek falan biraz makas payları yüksek. Alsatta makas payı ne kadar azsa ondan almak lazım bi de altın oranı 24 ayar olsunmerhaba arkadaşlar aylık ortalama 30.000 tl 'lik altın almak istiyorum hangi altını almak bu bütçelerde mantıklı ?
gram mı ? çeyrek mi ? cumhuriyet mi ?
12 sinde bozdurdum 125 k kardan zararım var altında Dhiç belli olmaz doların artmama ihtimali çok düşük ondan dolayı en iyi yatırım bence altın hem onstan besleniyor hem dolardan , yani ons olarak yükselmese bile yıl sonu dolar 42 tl olsa bile altın alanlar kazanacak altın kaybettirmiyor .
Türkiye'deki tüm piyasalar altın ve dolara endeksli. Resmi bir şey değil de gözlemlediğim kadarıyla öyle oluyor yaniAraba piyasası altınamı endeksliBilmediğimden soruyorum.
gümüşte 42 den düştü enayi gibi bozdurmadım yine çıkar İnşeALLAHHerkese Merhaba ;
Güne yükselişle başladık evet mutlu başladım bankalarda şuanlık makas farkı uçuk altının gram satışı ziraat bankasında şuan 4700 TL bazı arkadaşlar müsait bir yerde indiydi kendini garantiye almak istediler açgözlü olmadılar ama yükselişi bana göre 5000 e kadar gidecek ben beklemede kalmayı tercih ettim nedense.
Alıntıyı görüntüle
ben bugün kredi çekip nedense 10 gr ekledim kar amaçlı değil kendi psikolojii desteklemek i.in 4.69 dan çektim hayırlı bakalım saD a.:Asd :a:Sd :,gümüşte 42 den düştü enayi gibi bozdurmadım yine çıkar İnşeALLAH