Neler Yeni

Altın yatırım yapmak mantıklı mı?

ofa1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
o.f.a
776 dan altın almak mantıklı mı uzun vade yaza kadar mesela .
"Ocakta biz faiz düşürücez fed faiz arttıracak asıl sen o zaman seyret" demiş birisi tam olarak ne oluyor :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Belirsiz kimse tutupta yaza 1000 olur diyemez. Gördünüz 1000 TL ye çıkıpta 1 saatte 700 TL ye geri düşebiliyorda çıktığı gibi.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
"Ocakta biz faiz düşürücez fed faiz arttıracak asıl sen o zaman seyret" demiş birisi tam olarak ne oluyor :D
Dolar arttıkça altın da artıyor, azaldıkça altın da azalıyor.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Dolar bugün yine yükselişe geçti ve bence daha da yükselicek. Ben alırdım ama sizi bilemem. Kazancınız veya kaybınız benim yüzümden olmasın. Kendiniz karar verin.

kyagizzz

80+ Bronze
hocam sa 15 yaşındayım 3 senedir altın yatırımı yapıyom ilk defa bu düşüşte zarar ettim o da 9 gramdan 100 tl kadar onu da kapattım şimdi şu an en iyi yatırım arsa,araba,ev,altın vs. sana tavsiyen bütçen neyse ona göre yatırım yap. arsa ve arabadan kolay kolay zarar etmessin altından da azcık akıllı olursan kar yaparsın.eğer ben atın almadan briktirseydim dümdüz 10k m max olurdu şu an ise 25 k ya çıktı ve şu an 24 k civarı zararım yok mesela kardan zararım var sadece. sağlık olsun bu da babamda 7 bende 4 koyarak imzamdaki sistemi aldım. kısacası şu an alırsan zarar etmessin bence. kuyumcu tanıdıklarım var kimisi 400k lık kimisi 200k lık almış atmış kenarına sen düşün artık. yaşın küçük bilmessin dememelisin bence. aileemde herkes ticaretle uğraşıyor. bu arada bunu demem lazım ama sen anla artık YATIRIM TAVSYESİ DEĞİLDİR.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Her türlü alınır bence. Kurun ani yükselişlerinden etkilenmemiş olursun.

Top Bottom