Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,051
1000₺'ye kadar Airfryer arıyorsanız bakabilirsiniz. 2500'e yakın yorumu var, puani 4.7
7-8 litre ve üstü 3k tl yi geçmeyen airfrey fritöz alıcam aileme önerisi olan var mı? Sürekli indirime giren ürünleride takip etmem için söyleyebilirsiniz. Almışken büyük olsun misafir varkende kullansınlar istiyorumAirfry, fritöz üretmeyen firma kalmadı artık , indirim iyimiş tam f/p ürün alınır kesinlikle![]()
7-8 litre ve üstü 3k TL yi geçmeyen airfrey fritöz alıcam aileme önerisi olan var mı? Sürekli indirime giren ürünleride takip etmem için söyleyebilirsiniz. Almışken büyük olsun misafir varkende kullansınlar istiyorum
Aynen ben de bekliyorum yoksa alıcambu alınır mı arkadaşlar normalde ne kadar?
Eğer hacim çok önemli değilse 4l philips öneririm ama kumtelin hacmi çok büyük, üzmezde. Kumtelle pişenin farkı yok philips ile pişenden. 2sinide kullandım.7-8 litre ve üstü 3k TL yi geçmeyen airfrey fritöz alıcam aileme önerisi olan var mı? Sürekli indirime giren ürünleride takip etmem için söyleyebilirsiniz. Almışken büyük olsun misafir varkende kullansınlar istiyorum
2 ay önce indirimde almıştım, gene bu fiyattı. Gayet memnunum .bu alınır mı arkadaşlar normalde ne kadar?