ya internette düzgün yok hepsi uçlu.Aga bir de foto da görüldüğü üzere ben ankastreden ek çıkartarak odama internet çektim 5-7.5 m kaliteli bir CAT5-6 kablo önerir misin ben kendimde buldum ama senin fikirlerin önemli.
O zaman da kabloların dağılımında sorun olabilir. Yani ben de düşünmedim değil ama uçları montajlı olan bişeyi kesmek ne kadar mantıklı bilemem.sonradan uç kısmını kessek olmaz mı?
Bir de söylemesi ayıp attığım mesajları beğensen çok iyi olur sonra reaksiyon farkı kapanmıyor .dddddya internette düzgün yok hepsi uçlu.
o yüzden bir yerden uçsuz almak lazım. Önerisi yok![]()
O da doğruO zaman da kabloların dağılımında sorun olabilir. Yani ben de düşünmedim değil ama uçları montajlı olan bişeyi kesmek ne kadar mantıklı bilemem.
Az önce aklımdan bu geçti desem yalan olmaz.Bir de söylemesi ayıp attığım mesajları beğensen çok iyi olur sonra reaksiyon farkı kapanmıyor .ddddd
Arkadaşımda ki kutunun fotosunu çektim böyle, uzun süre sonra hortlatıyorum ama neyseh. DkdkdkkfkdBen fiber demiştim.
Dedim dedim inanmadınız.
Arkadaşında fiber, sende VDSL Var
Eğer binalar bitişikse başvuru vb. telekomu zorlarsan getirirler. Kazı için izin alınmayacağı için oradan bir hat çekerler belki. Bitişik dediğim böyle birleşik.
Fiber işteArkadaşımda ki kutunun fotosunu çektim böyle, uzun süre sonra hortlatıyorum ama neyseh. Dkdkdkkfkd
Alıntıyı görüntüle
git arkadaşının kutusundaki kabloları kes ona geldiklerinde sende iste talep alsınlarArkadaşımda ki kutunun fotosunu çektim böyle, uzun süre sonra hortlatıyorum ama neyseh. Dkdkdkkfkd
Alıntıyı görüntüle