Yardım Altyapı Hakkında Yardım

Rennes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
12,138
Arkadaşlar şimdi bildiğiniz üzere ben Millenicom kullanıyorum ama altyapımın verdiği hız altta gözüktüğü gibidir. Ama sorgulamada 60 çıkıyor. Şimdi benim yan binamdaki arkadaşım sorgulama da 100 çıkıyor. Bunun sebebi bence onun binasındaki kutunun yeni olmasıdır. Ben bu kutuyu yenilemeleri için TT Müdürlüğüne başvuracağımı söyledim ama Millenicom yapmamamı söyledi. Sizce napabilirim? Bir de ben kablodan ek çıkartarak kutudan kendi odama internet çektim, bana kaliteli bir cat 5-6 falan kablo önerirseniz sevinirm.
1610548554909.png

Post automatically merged:

@alpolojix / Leroxy

Ankastreden Modeme gelen kablonun değişmesi lazım. Hat zayıflaması çok.
Öncelik olarak bunu koy çünkü 100 desteği gelse bile pek verimli olmaz.
Yan tarafta VDSL Mi var fiber mi?
Genelde vdsl olanlarda 100Mbps desteği var diye çıkanı hiç görmedim.
O yüzden durumu da öğrenmek lazım. Ayrıca belirli yerlere yazarak bu kutu değişimini müdürlüğe iletebilirsin örneğin ümitli e postaya.

Ankastreden Modeme gelen kablonun değişmesi lazım. Hat zayıflaması çok.
Öncelik olarak bunu koy çünkü 100 desteği gelse bile pek verimli olmaz.
Yan tarafta VDSL Mi var fiber mi?
Genelde vdsl olanlarda 100Mbps desteği var diye çıkanı hiç görmedim.
O yüzden durumu da öğrenmek lazım. Ayrıca belirli yerlere yazarak bu kutu değişimini müdürlüğe iletebilirsin örneğin ümitli e postaya.
Kendi binamdaki ve arkadaşın binasındaki kutu ve kabloları çekip atacağım buraya.

@Mehmet Yılmaz abi foto yükleyeceğim ama 3MB'ı geçiyor yardımcı olur musun?

@alpolojix / Leroxy kk bendeki kutular bu şekilde arkadaşımın kutusunu vs. de atcam.

arkadaşımın binasındakiler de böyle bir de aynısından daire kapılarında da var ama onlar biraz daha küçük galiba. Bir de onlarda sadece turuncu kablo olması dış kutuda ama daire önlerindeki kutularda bir kaç tane kablo daha var.
1610555262605.jpeg
1610555261189.png

Son düzenleme:
@alpolojix / Leroxy kk bendeki kutular bu şekilde arkadaşımın kutusunu vs. de atcam.

arkadaşımın binasındakiler de böyle bir de aynısından daire kapılarında da var ama onlar biraz daha küçük galiba. Bir de onlarda sadece turuncu kablo olması dış kutuda ama daire önlerindeki kutularda bir kaç tane kablo daha var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben fiber demiştim.
Dedim dedim inanmadınız.

Arkadaşında fiber, sende VDSL Var :(

Eğer binalar bitişikse başvuru vb. telekomu zorlarsan getirirler. Kazı için izin alınmayacağı için oradan bir hat çekerler belki. Bitişik dediğim böyle birleşik.

Ben fiber demiştim.
Dedim dedim inanmadınız.

Arkadaşında fiber, sende VDSL Var :(

Eğer binalar bitişikse başvuru vb. telekomu zorlarsan getirirler. Kazı için izin alınmayacağı için oradan bir hat çekerler belki. Bitişik dediğim böyle birleşik.
Hayır aramızda bir bina var, ben de şüphelenmiştim fiber olduğundan ama kutusu garip geldiği için şey etmemiştim. Şimdi ben kutumu nasıl değiştirtebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,153
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri