Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.sadece bizim binaya özel gelip altyapı çekerlermi ücret alırlarmı ?
Nerede yaşadığınızı tam olarak bilmemekle birlikte apartmanda yaşadığınızı varsayarak apartman sakinleri arasında imza toplayıp fiber altyapısı için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ne kadar sürede gelir nasıl olur ayrıntısını Türk Telekom'a ya da Turkcell'e sormalısınız. Saygılar.Arkadaşlar neredeyse 4 yıldır 8mbps ölüm gibi bir internet kullanıyorum ve değiştirmeye kalkıncada altyapı yüzünden 15mbps de yukarı bir internet alamıyorum sizin altyapı için başvuru gibi vs. bildiğiniz bir şey varmı ?
Turkcell Superbox alabilirsin.
Evet aylık 200 lira falan ödemek istersen alabilirsin.Superbox alabilirsin.
Oturduğun bölgede alt yapı yoksa iyi bir çözüm ama fiyat konusunda iyi olmayabilir mesela ilçede otururken altyapı 8 mbps'i geçmiyordu hızını yükselttiler mi kopmaların önü ardı kesilmiyordu tabi pingler havada uçuşuyordu haliyle merkezde 16 yı görüyor biraz geçiyor şu ara 11-12 sabit ama memnunum.Evet aylık 200 lira falan ödemek istersen alabilirsin.
140 lira demeyin bana 16 mbbit mi ne veriyorlar.
Anladım çok sağolunNerede yaşadığınızı tam olarak bilmemekle birlikte apartmanda yaşadığınızı varsayarak apartman sakinleri arasında imza toplayıp fiber altyapısı için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ne kadar sürede gelir nasıl olur ayrıntısını Türk Telekom'a ya da Turkcell'e sormalısınız. Saygılar.
Turknetjn sitesine girip baktın mi altyapı sorgulamayaArkadaşlar neredeyse 4 yıldır 8mbps ölüm gibi bir internet kullanıyorum ve değiştirmeye kalkıncada altyapı yüzünden 15mbps de yukarı bir internet alamıyorum sizin altyapı için başvuru gibi vs. bildiğiniz bir şey varmı ?