Neler Yeni

Altyapı olmama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ERAY
Arkadaşlar neredeyse 4 yıldır 8mbps ölüm gibi bir internet kullanıyorum ve değiştirmeye kalkıncada altyapı yüzünden 15mbps de yukarı bir internet alamıyorum sizin altyapı için başvuru gibi vs. bildiğiniz bir şey varmı ?
Nerede yaşadığınızı tam olarak bilmemekle birlikte apartmanda yaşadığınızı varsayarak apartman sakinleri arasında imza toplayıp fiber altyapısı için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ne kadar sürede gelir nasıl olur ayrıntısını Türk Telekom'a ya da Turkcell'e sormalısınız. Saygılar.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Evet aylık 200 lira falan ödemek istersen alabilirsin.
140 lira demeyin bana 16 mbbit mi ne veriyorlar.
Oturduğun bölgede alt yapı yoksa iyi bir çözüm ama fiyat konusunda iyi olmayabilir mesela ilçede otururken altyapı 8 mbps'i geçmiyordu hızını yükselttiler mi kopmaların önü ardı kesilmiyordu tabi pingler havada uçuşuyordu haliyle merkezde 16 yı görüyor biraz geçiyor şu ara 11-12 sabit ama memnunum.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Nerede yaşadığınızı tam olarak bilmemekle birlikte apartmanda yaşadığınızı varsayarak apartman sakinleri arasında imza toplayıp fiber altyapısı için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Ne kadar sürede gelir nasıl olur ayrıntısını Türk Telekom'a ya da Turkcell'e sormalısınız. Saygılar.
Anladım çok sağolun

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Arkadaşlar neredeyse 4 yıldır 8mbps ölüm gibi bir internet kullanıyorum ve değiştirmeye kalkıncada altyapı yüzünden 15mbps de yukarı bir internet alamıyorum sizin altyapı için başvuru gibi vs. bildiğiniz bir şey varmı ?
Turknetjn sitesine girip baktın mi altyapı sorgulamaya

Top Bottom