altyapı sorgulama ev gözükmüyor

Reaksiyon skoru
14
yakın zamanda bulunduğum yere altyapı geldi diye duydum altyapı sorgulama yerlerine girdim hiçbir yerde evim çıkmıyor ev no'su kendiliğinden değişir mi ve eğer altyapı geldiyse milleni düşünüyorum internet için önerir misiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın zamanda bulunduğum yere altyapı geldi diye duydum altyapı sorgulama yerlerine girdim hiçbir yerde evim çıkmıyor ev no'su kendiliğinden değişir mi ve eğer altyapı geldiyse milleni düşünüyorum internet için önerir misiniz acaba
ev no'sunu nerden öğrenebilirim ayrıca

sizin mahalleye gelip sizin binaya gelmemiş olabilir böyle durumlar olabiliyor

sizin mahalleye gelip sizin binaya gelmemiş olabilir böyle durumlar olabiliyor
olabilir ama ben kendi evimi hiç bir şekilde göremiyorum bizim evin nosu 48 ama çıkmıyor bu no değişebiliyor mu değişmiş olabilir mi diye bakmam gerekiyo gelmediysede haberim yok çünkü

olabilir ama ben kendi evimi hiç bir şekilde göremiyorum bizim evin nosu 48 ama çıkmıyor bu no değişebiliyor mu değişmiş olabilir mi diye bakmam gerekiyo gelmediysede haberim yok çünkü
bilemiyorum google maps den arat 48 no olarak çıkarsa demekki değişmemiştir

Mahalle dolabında boş port yok ozaman hocam.

hocam bi kaç yerde netspeedten sorgulayan arkadaşlar görmüştüm onlarda hem port olup olmadığı hem hız yazıyordu öyle göremez miydim port olmasa netspeedten baktığımda ev yine çıkmıyor
millenicom dan sorgularmısın

hocam bi kaç yerde netspeedten sorgulayan arkadaşlar görmüştüm onlarda hem port olup olmadığı hem hız yazıyordu öyle göremez miydim port olmasa netspeedten baktığımda ev yine çıkmıyor
%80 %85 türk telekom alt yapısı kullandığı için port olmamasından kaynaklı 2 senedir bende beklıyorum port açılsında eve net bağlaam diye.

birde farklı daireleri deneyin onlarda varmı

yakın çevremde yaklaşık 100 150 metre ötemde oturan bi arkadaşımın evine baktım orda çıkıyor
öyle değil hocam sizin binada bildiğiniz bi katın daire no su var ise kendi binanızdakine bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,413
Üyeler
187,674
Son üye
Efe1212zz
Geri