niesze.melba..
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bizim daire değil direk bina çıkmıyoröyle değil hocam sizin binada bildiğiniz bi katın daire no su var ise kendi binanızdakine bakın
hocam bizim daire değil direk bina çıkmıyoröyle değil hocam sizin binada bildiğiniz bi katın daire no su var ise kendi binanızdakine bakın
o zaman binaya alt yapı gelmemişhocam bizim daire değil direk bina çıkmıyor
eskiden adsl vardı ama baya eskiden bakmıştım o zaman gözüküyoduo zaman binaya alt yapı gelmemiş
ve olmayan binalarda bilgiye ulaşılamadı tarzı şeyler yazıyor diye biliyorumeskiden adsl vardı ama baya eskiden bakmıştım o zaman gözüküyodu
Faturalarda görebilirsin, internete geç gelebiliyor.yakın zamanda bulunduğum yere altyapı geldi diye duydum altyapı sorgulama yerlerine girdim hiçbir yerde evim çıkmıyor ev no'su kendiliğinden değişir mi ve eğer altyapı geldiyse milleni düşünüyorum internet için önerir misiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ev no'sunu nerden öğrenebilirim ayrıca
Binanız kaçak yapılmış olabilir, kayıt edilmesi mi bir şey gerekiyordu hatta forumda bu sorunun aynısını yaşayan bir arkadaş vardı bilenler etiketleyebilir.hocam bizim daire değil direk bina çıkmıyor
E devletten ikamet sorgulamaya bakabilirsin.yakın zamanda bulunduğum yere altyapı geldi diye duydum altyapı sorgulama yerlerine girdim hiçbir yerde evim çıkmıyor ev no'su kendiliğinden değişir mi ve eğer altyapı geldiyse milleni düşünüyorum internet için önerir misiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ev no'sunu nerden öğrenebilirim ayrıca