faturanı internet üzerinden ödüyorsun zaten, diğer işlemleride internet veya telefon ile halledeceksinoturduğum bölgede bayisi yok ise ne yapmamı önerirsin mesele bu millenicom falan istanbula özel sanırım
Netspeed ile millenicom aynı 51 Mbps gösteriyor sen dersin netspeed başkası der millenicom buna nasıl karar verebilirimki?Port olmadığı durumda oluyor genelde sende VDSL 50 Mbps altyapı var santrale mesafen biraz var ama sıkıntı olacak düzeyde değil netspeed e geçiş yapmanı tavsiye ederim
Deneyerek karar verebilirsin taahhtsuz nede olsa ama millenicom kullandım hiç memnun kalmadımNetspeed ile millenicom aynı 51 Mbps gösteriyor sen dersin netspeed başkası der millenicom buna nasıl karar verebilirimki?
arkadaşım millenicomdan memnun kalmadı, ben şuan netspeed kullanıyorum memnunum, davet kodu ile 10tl daha az ödüyorsunNetspeed ile millenicom aynı 51 Mbps gösteriyor sen dersin netspeed başkası der millenicom buna nasıl karar verebilirimki?
BÜYÜK ihtimal VDSL kullanmıyoruz biz ADSL kullanıyoruz yani bağlanamıcaz sanırımarkadaşım millenicomdan memnun kalmadı, ben şuan netspeed kullanıyorum memnunum, davet kodu ile 10tl daha az ödüyorsun