Altyapı gelene kadar magnet ve superbox gibi hizmetlerle günü kurtarabilirsin uzun vadede türktelekoma başvurcaksın interneet için altyapı talebi oluşturcaksın süreç en baştan başlıcaksa yerine göre 2 yıl falan sürer torpil bulursan 6ayAltyapı olmayan yere nasıl internet sağlarız
Hocam şu anki evimize 2 yıl önce taşındık bayadır altyapı için uğraşıyoruz sonunda 1 ay önce havai fiber kabloları çektiler ama sadece çekip gittiler 1 aydır ne gelen var ne giden daha kutu bile takılmadı bu ttkoma güvenmeyin çok uğraşırsanız 1 yıl en az.Altyapı olmayan yere nasıl internet sağlarız
Yağmur yağdığında internetin tamamen kopmasıuydunet almak
Hocam sistemdeki tarihe kadar bekliyorlar açılış için sırayla oluyor hep bizim evde yeni süreç aynı işledi en son torpille hallolduHocam şu anki evimize 2 yıl önce taşındık bayadır altyapı için uğraşıyoruz sonunda 1 ay önce havai fiber kabloları çektiler ama sadece çekip gittiler 1 aydır ne gelen var ne giden daha kutu bile takılmadı bu ttkoma güvenmeyin çok uğraşırsanız 1 yıl en az.
Superboxunda farkı yok hocam ikiside rezil deneyim ettim ikisinide. İnternet yoksa bence magnet ve superboxta gereksiz max video izleniyor.2 ay once tasindim, benzer olaydan gittim basvurdum. internetsiz kalamayacagim icin magnet diye bi belaya basvurdum. 15mbps sınırı var. kopma bi yandan 15mbpsyi verememesi bir yandan. isleri hizlandiracak bir sey varsa ben de bileyim. Not:turk telekom magnete bulasmani onermem.
kanka ben kullanmıyorum öneri ne yapayım yani uydu net alternatifi bir çok marka varYağmur yağdığında internetin tamamen kopması
bütçe varsa superboxAltyapı olmayan yere nasıl internet sağlarız
Şu an havai fiber mi var hocam ? Kaç günde kutuyu taktılar ?Hocam sistemdeki tarihe kadar bekliyorlar açılış için sırayla oluyor hep bizim evde yeni süreç aynı işledi en son torpille halloldu