Neler Yeni

Yardım Altyapım fiber oldu ne yapmalıyım ?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Turknete yeni geçmiştik.Bugün bodrum katta kablo falan çekiyorlardı.Bende internetle alakalıdır dedim ve altyapı soeguladım max 63 karşılayan altyapımız 100 mpbs yazıyor.Müşteri hizmetlerinden mi arttıracağım internet hızını yoksa başka bir şekilde mi ?

Ekler

• Screenshot_20220123-233408_Chrome.jpg
    Screenshot_20220123-233408_Chrome.jpg
    218.7 KB · Hit: 48

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Keşke bana da gelse 8mbps almaktan çok sıkıldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Turknete yeni geçmiştik.Bugün bodrum katta kablo falan çekiyorlardı.Bende internetle alakalıdır dedim ve altyapı soeguladım max 63 karşılayan altyapımız 100 mpbs yazıyor.Müşteri hizmetlerinden mi arttıracağım internet hızını yoksa başka bir şekilde mi ?
Bende Türknet fiber var 115 download 8,5 upload veriyor.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke bana da gelse 8mbps almaktan çok sıkıldım
Valla bende anlamadım kim söylemiş yaptırmış bilmiyorum bi baktım kablo döşüyorlar bende 2 sene boyunca 4 mpbs kullandım 2 kişi bağlanınca deli oluyordum inşallah sizede gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Türknet fiber var 115 download 8,5 upload veriyor.
Peki 100 mpbs almak için modem değişmem gerekir mi turktelekomun modemini kullanıyorum vdsl

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
OİM de vardır belki baktın mı ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Valla bende anlamadım kim söylemiş yaptırmış bilmiyorum bi baktım kablo döşüyorlar bende 2 sene boyunca 4 mpbs kullandım 2 kişi bağlanınca deli oluyordum inşallah sizede gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki 100 mpbs almak için modem değişmem gerekir mi turktelekomun modemini kullanıyorum vdsl
fiber modeme geçmen lazım ama türknet modem veriyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Büyük ihtimalle mevcut aboneliğini iptal ettirmeni ve fiber bağlantı için yeniden başvurmanı isteyecek. Kesinlikle fibere başvurmanı öneririm.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Büyük ihtimalle mevcut aboneliğini iptal ettirmeni ve fiber bağlantı için yeniden başvurmanı isteyecek. Kesinlikle fibere başvurmanı öneririm.
yeniden başvuru mu ?😢 peki modem verecekler mi ? ücretsiz olarak yoksa kendi modemimizi kullanmaya devam mı edeceğiz ? modemim güncel modem turktelekomun vdsl modemi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
yeniden başvuru mu ?😢 peki modem verecekler mi ? ücretsiz olarak yoksa kendi modemimizi kullanmaya devam mı edeceğiz ? modemim güncel modem turktelekomun vdsl modemi
TT Fiber'in Router'ını verebilirler. En son öyleydi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Top Bottom