Altyapim Hangi̇ Ti̇p ?

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar. Yaşadığım ilde başka bir yere taşınacağız. Bina daha yeni. Adres bilgilerini öğrendim. Daha önce de gitmiştim daire no falan da biliyorum. Altyapı sorgulattığımda fiber olarak gözüküyor. Mahallenin sokakları karışık olduğu için Türk Telekom kapsama haritasında bizim binanın olduğu sokak yok. Diğer operatörlerin hepsinde de Fiber olarak gözüküyor. Hatta abonesepeti.com dan sorguladığımda evlere kadar fiber diyordu. 1. Sorum fiber olmasına rağmen neden sisteme göre max. 100 mbps alabiliyorum. Daha üstünü alacağım bir operatör yok mudur ? 2. Sorum altyapım gerçekten evlere kadar fiber yani FTTH midir. Yoksa sistemde yanlışlık olabliyor mu ? Dediğim gibi bina yeni. Gerçekten FTTH çekerler mi ?

Evin içine bak sarı ince fiber kablosu varsa Ftth fiber evet normalde 100 ün üstünü veren firmalar var tabi onlara da bakabilirsin

Evin içine bak sarı ince fiber kablosu varsa Ftth fiber evet normalde 100 ün üstünü veren firmalar var tabi onlara da bakabilirsin
Ev bizim ama kiracı kalıyor. 6. ayda çıkabiliriz. Yani anlayacağın şu zamnlarda gitme imkanım yok. Peki ftth olup olmadığını anlayabileceğim başka altyapı sorgulama yeri var mıdır ? Bir de 100 mbps nin üstünde veren operatörleri söyleyebilir misiniz ? Araştırmıştım. Ama bulamadım

Ev bizim ama kiracı kalıyor. 6. ayda çıkabiliriz. Yani anlayacağın şu zamnlarda gitme imkanım yok. Peki ftth olup olmadığını anlayabileceğim başka altyapı sorgulama yeri var mıdır ? Bir de 100 mbps nin üstünde veren operatörleri söyleyebilir misiniz ? Araştırmıştım. Ama bulamadım
altyapıyı türk telekom destek hatanına arayıp sorgulatabilirsiniz daha da emin olmak istiyorsanız yetkili servisi rica edersiniz onlar kesin bilgiyi size aktarır

Geri