Yardım Am4 Cpu Fan Montajı

xoycg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Am4 uyumlu bir tane fan aldım fakat fotoğraflarda belirttiğim gibi bir kısmı tırnaklara denk gelmiyor bunu nasıl düzeltebilirim
d1d91da30e093f9984c31e7c65aca2c2.jpg
639c50fa1e16d48e27452c81fddd5e12.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence ayarlanır bir yönü olabilir dikkatli inceleyin

Heryerine baktım ama bulamadım

kanka aynı fandan bendede var onu takman çok zor ana kartı çıkartıp 2 kişi yapman lazım 1 tanesini taktığında diğeri takılmıyor deme reis biliyorum :d

Biraz bastırmanız gerekiyor, fazla zorlarsanız zarar verebilirsiniz. Satın aldığınız soğutucu gerçekten uyumlu mu?

Biraz bastırmanız gerekiyor, fazla zorlarsanız zarar verebilirsiniz. Satın aldığınız soğutucu gerçekten uyumlu mu?
uyumlu kanka bende de aynısı vardı yurt dışından 80 tl ye almıştım 1100 rpm iyi değil çok ama eh

kanka aynı fandan bendede var onu takman çok zor ana kartı çıkartıp 2 kişi yapman lazım 1 tanesini taktığında diğeri takılmıyor deme reis biliyorum :d

Uğraşıcaz artık bakalım sonuç ne olacak.

O tırnakları anakarttan biraz gevşet daha sonra ikisini de geçirdikten sonra çarprazlama yaparak 4 vidayı da sıkmayı dene. Ama olmuyorsa çok zorlama bilen birisine götür.

Zor bela pense ile ucunu çekerek taktım bunlar olurkende termal macun sağ sola aktı neyse bundan önce amd stok fan vardı stok fanın daha iyi soğuttuğunu söyleyebilirim
Stress testinde stok fan 66-70 derce arası iken bu fanda 78-80 arası bir değer gördüm amd stok fandan tek artısı rgb aydınlatması olması ileride zaten Wraith Prism modeline geçicem 2-3 ay idare eder beni yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

Geri