Arkadaşlar Anakartım yandı yeni Anakart bakıyorum am5 lazım
Hocam bu iyi mi?![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu fiyatta alabileceğin en iyi anakarttır çok dolu bir anakart PCİE5 x16 slotu bile var bu slotu x870 veya üst seviye B850 lerde görürken bu fiyatta bir anakartta var hem 15 Faz sayısı ile bu fiyat segmentindeki en fazl faz sayısına sahip şahsen bu fiyata bedava buluyorum.Hocam bu iyi mi?
b650 düzlerin hiçbirinde gen 5.0 ekran kartı destegi yok b650 e takısı alan kartlarda 5.0 destegi var pci olarakBu fiyatta alabileceğin en iyi anakarttır çok dolu bir anakart PCİE5 x16 slotu bile var bu slotu x870 veya üst seviye B850 lerde görürken bu fiyatta bir anakartta var hem 15 Faz sayısı ile bu fiyat segmentindeki en fazl faz sayısına sahip şahsen bu fiyata bedava buluyorum.
He anladım hocam bu Anakart Max hangi işlemciye kadar destekler? Bide hocam 2 tane ekran kartı yeri var bunun hangisi PCİ 5.0 ?Bu fiyatta alabileceğin en iyi anakarttır çok dolu bir anakart PCİE5 x16 slotu bile var bu slotu x870 veya üst seviye B850 lerde görürken bu fiyatta bir anakartta var hem 15 Faz sayısı ile bu fiyat segmentindeki en fazl faz sayısına sahip şahsen bu fiyata bedava buluyorum.
Hocam bu şimdi bios güncelleme sıkıntısı varmış desteği kesiyor muş diyorlarb650 düzlerin hiçbirinde gen 5.0 ekran kartı destegi yok b650 e takısı alan kartlarda 5.0 destegi var pci olarak
Yanlış hatırlamıyorsam ikisideHe anladım hocam bu Anakart Max hangi işlemciye kadar destekler? Bide hocam 2 tane ekran kartı yeri var bunun hangisi PCİ 5.0 ?
Biri 4 birisi 5Yanlış hatırlamıyorsam ikiside
Hocam x16 yani büyük olan üstteki slot yani problem olmadan 5000 serisi ekran kartı takılabilirBiri 4 birisi 5
Hocam bios desteği nasıl?Hocam x16 yani büyük olan üstteki slot yani problem olmadan 5000 serisi ekran kartı takılabilir
Aktif olarak kullanıyorum gerçekten fiyatına göre çok güzel bi anakart.Hocam bu iyi mi?
Hocam hangi girişin 5.0 olduğunu öğrendin mi bide bios nasıl İngilizce demi bide karışık değil demiAktif olarak kullanıyorum gerçekten fiyatına göre çok güzel bi anakart.
Son sürüm biosa güncelledim çok kolay şekilde ve güncellemeleri bence iyi Ryzen 5 7600 ve gskill 24x2 gb ramlerle sorunsuz çalışıyor.Ramler destek listesinde yazmamasına rağmen otomatik oc profillerinde kullanabiliyorum.Hocam bios desteği nasıl?