Am5 Anakart tavsiyesi

Heronox

80+
Reaksiyon skoru
4
Yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Sistem için r5 7600 işlemcisini ve rtx5070ekran kartını düşünmekte ve bunlara uygun sonradan işlemci için yükseltilebilir 6000-7000 civarında anakart aramaktayım eğer f/p oranı çok iyi dediğiniz anakartlar varsa 7500 liraya kadar da çıkabilirim. Biraz göz gezdirdim ve bu anakartları tavsiye ettiklerini gördüm.
Önerilerinizi dört gözle beklemeteyim.

Bence MSI B650M Gaming Plus. Gigabyte B650 Gaming'de olabilir ama fiyatını unıttum. Bir de isteğe bağlı tabi ki ama 7600 ile 7500f arasında ki performans farkı oldukça az olduğu için ve 7600'ün dahili grafik kartını kullanmıyacaksanız 7500f'i tercih edebilirsiniz.

Bence MSI B650M Gaming Plus. Gigabyte B650 Gaming'de olabilir ama fiyatını unıttum. Bir de isteğe bağlı tabi ki ama 7600 ile 7500f arasında ki performans farkı oldukça az olduğu için ve 7600'ün dahili grafik kartını kullanmıyacaksanız 7500f'i tercih edebilirsiniz.
Aslında şu anda ekran kartını şu anda almayı düşünmüyorum onun için biraz daha bekleyeceğim ondan dolayı r5 7600 bana daha uygun geldi.

Bilmedigimden soruyorum hocam ne gibi sıkıntılar çıkabilir
hocam bazı forumlarda okuduğum kadarıyla vrmlerinde yüklenmelerde soğutması yetersiz kalabiliyormuş. Buna örnek internetten arattığımda bir tık daha üst modeli olan Prime B650M-A üzerinden söylersem bu model pbo gibi özellikler açıldığında aşırı şekilde ısınıyormuş. Bazı yerlerde asus anakartlarıyla ilgili genel bir sorunda görmüştüm bu yüzden sıcak bakamıyorum.

hocam bazı forumlarda okuduğum kadarıyla vrmlerinde yüklenmelerde soğutması yetersiz kalabiliyormuş. Buna örnek internetten arattığımda bir tık daha üst modeli olan Prime B650M-A üzerinden söylersem bu model pbo gibi özellikler açıldığında aşırı şekilde ısınıyormuş. Bazı yerlerde asus anakartlarıyla ilgili genel bir sorunda görmüştüm bu yüzden sıcak bakamıyorum.
Hocam am5 topluyorum, bu anakarti asus b650m k alacaktım ama butcem kısıtlı. Fazla zorlanacak birsey yapmiycam parçaları orjinal şeklinde kullanıcam yine de sorun yaşar mıyım? Butcem kısıtlı fazla açılmadan önerin var mıdır?

Hocam am5 topluyorum, bu anakarti asus b650m k alacaktım ama butcem kısıtlı. Fazla zorlanacak birsey yapmiycam parçaları orjinal şeklinde kullanıcam yine de sorun yaşar mıyım? Butcem kısıtlı fazla açılmadan önerin var mıd
Hocam birazda ben kendi açımdan yorumladım eğer dediğin gibi kullanacaksan sorun çıkmaz diye düşünüyorum fakat yine de akakçe üzerinden diğer modellerle karşılaştırmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri