Yardım AM5 işlemci için güçlendirme kiti alınır mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Arkadaşlar X870E Carbon anakart, 9800X3D işlemcim var. MSI MEG S360 ile kullanacağım. Güçlendirme kiti alınmalı mı gerek var mı? Güçlendirme kitinin zararı var mı? Termal macun taşarsa sorun yaratır mı? Çünkü oriinal kitinde açıklıklar mevcut.

Arkadaşlar X870E Carbon anakart, 9800X3D işlemcim var. MSI MEG S360 ile kullanacağım. Güçlendirme kiti alınmalı mı gerek var mı? Güçlendirme kitinin zararı var mı? Termal macun taşarsa sorun yaratır mı? Çünkü oriinal kitinde açıklıklar mevcut.
Arkadaşım b650 9600x ile kullanmıştı. Derecelerde hiç bir fark yaratmadı. Hatta 1 2 derece arttırdı. Bir anlamı yok bana göre.

Arkadaşım b650 9600x ile kullanmıştı. Derecelerde hiç bir fark yaratmadı. Hatta 1 2 derece arttırdı. Bir anlamı yok bana göre.
Hocam oriinal kitte açıklık var termal macun taşarsa sorun olur mu?

Macun iletken değil sorun olacağını sanmam bende taştı biraz ama şuan bir sorunu yok.
Bunu dedim diye normal macun dışındaki sıvı metali falanda sanmayın he sıvı metalde sıkıntı oluyor.

Çok çok fazla taşmadıği sürece bir şey olmaz. Ki taşsa bile çoğu macun iletken değil zaten.
Hocam MSI MEG S360'ta sürülü gelen termal macun var. Onu temizleyip NT-H2 kullanayım mı yoksa olduğu gibi takayım mı?

Bütçen varsa alabilirsin büyük rahatlık sağlıyor. Hem macun hem temizliğinde. Doğru uygulanırsa 1-2 derece bile farkettirebilir.

Hocam boş ürün bence kenardan tassada sorun olmuyor normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,099
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri