muhammettaha
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Muhammet Taha Erat
Merhaba,yeni topladığım sistem geç açılıyor normalde am5 sistemlerin geç açıldığını biliyorum ama benim sistemin açılması 5dk civarını buluyor hatta bazen geçiyor.
Netten araştırıp önerilen tüm ayarları yaptım olmadı,bios güncel.Anakart üzerinde dram ışığı sarı turuncu gibi yanıyor belli süre kasa çalışınca ışıklar beyaza dönüp sistem açılıyor sonra ışıklar kapanıyor.Monitörüm eski vga çıkışlı hdmi çevirici ile kullanıyorum aklıma tek bundan mı diye kaynaklı olması geliyor.Ayrıca sistem açılıp normal kullanıp kapatınca eğer fişi çekmessem tekrar açtığımda kasa bi şekilde normal açılıyor bekleme fazla olmuyor.
Sistem Özellikleri:
Anakart:Msi b650m project zero
işlemci:Ryzen 5 7600
Ekran Kartı:Asus tuf 7800xt
Ram: Patriot viper elite 1x32gb ddr5 5600mhz
Ssd:Kingston nv3 1tb
Psu:Corsair 1200w psu
Netten araştırıp önerilen tüm ayarları yaptım olmadı,bios güncel.Anakart üzerinde dram ışığı sarı turuncu gibi yanıyor belli süre kasa çalışınca ışıklar beyaza dönüp sistem açılıyor sonra ışıklar kapanıyor.Monitörüm eski vga çıkışlı hdmi çevirici ile kullanıyorum aklıma tek bundan mı diye kaynaklı olması geliyor.Ayrıca sistem açılıp normal kullanıp kapatınca eğer fişi çekmessem tekrar açtığımda kasa bi şekilde normal açılıyor bekleme fazla olmuyor.
Sistem Özellikleri:
Anakart:Msi b650m project zero
işlemci:Ryzen 5 7600
Ekran Kartı:Asus tuf 7800xt
Ram: Patriot viper elite 1x32gb ddr5 5600mhz
Ssd:Kingston nv3 1tb
Psu:Corsair 1200w psu