Svemort
80+
- Reaksiyon skoru
- 139
İlk fotoyu görmesem anlamam bileAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum Asus B650M-E Am5 anakartımı işlemciyi takmak için soketi kaldırmaya çalışırken bir pine tırnağım takıldı biraz yamulduğunu fark ettim ama daha sonrasında bir uçlu kalem yardımıyla düzeltebildiğim kadar düzelttim fakat henüz güç kaynağı elime ulaşmadığı için test edemiyorum görüntülerden çalışıp çalışmayacağını anlayabilir misiniz ? Hangisinin düzeltilmiş olduğunu anlarsınız muhtemelen yorumlarınızı bekliyorum.
güzel düzeltmisin bence çalışır çalışmasada iadeye gönder kimse anlamaz yamuldunuAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum Asus B650M-E Am5 anakartımı işlemciyi takmak için soketi kaldırmaya çalışırken bir pine tırnağım takıldı biraz yamulduğunu fark ettim ama daha sonrasında bir uçlu kalem yardımıyla düzeltebildiğim kadar düzelttim fakat henüz güç kaynağı elime ulaşmadığı için test edemiyorum görüntülerden çalışıp çalışmayacağını anlayabilir misiniz ? Hangisinin düzeltilmiş olduğunu anlarsınız muhtemelen yorumlarınızı bekliyorum.