❌İndirim Bitti! Amazon 200TL ye 80TL indirim

İlk defa oldu prime almıştım ondan mı acaba?

Teklif için uygun değilsiniz. Aşağıdaki hüküm ve koşullara bakın.

1kere ya 1kere arkadas

Yav uygunumda şu forum benim evime incir ağacı dikti arkadaş. Abartısız 20 dakikadır ne alsam diye düşünüyorum :d Gereksiz pc yükseltmeleri forum yüzünden yapıyorum :D Aksesuarlar ekipmanlar vs vs. Bağımlılık yaptı girip duruyorum foruma günlük zarar olmaya başladı .d

Yeni hesap açın. İlk siparişe özel de 200/80 var, ödeme yöntemi, adres (ben teslim alma noktasına gönderdim ev adresini bilemem), telefon no, isim, TC falan hiçbirşey engel olmuyor bin tane hesap açabiliyorsunuz.

(Halen ilk sipariş indirimi varmı emin değilim. Ben death note mangasını serisini böyle hesap aça aça almıştım :D)
Yeni hesap indirimi bitti hocam ben de bu kampanyalar ile death note mangasını tamamlamaya çalışıyorum şu an 8 tane var :D

1704475111566.png

klasik yine uygun değil

oncekini de kullanmistim bunu da verdi fakat ne alsam bilmiyorum oneriniz var midir (kitap disinda)

Ekler

• 1704573739732.png
    1704573739732.png
    24.2 KB · Hit: 79
oncekini de kullanmistim bunu da verdi fakat ne alsam bilmiyorum oneriniz var midir (kitap disinda)
Yiyecek veya teknolojik ürün alabilirsin, kulaklık mouse, mousepad, gibi. Manga da ucuza geliyor tam kitap değil cizgi roman gibi.

Ben hiç kullanmadım ama promosyon bitmiş diyor.

Ekler

• Screenshot_2024-01-07-04-58-26-520_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-07-04-58-26-520_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    107.4 KB · Hit: 74
Yeni hesap açın. İlk siparişe özel de 200/80 var, ödeme yöntemi, adres (ben teslim alma noktasına gönderdim ev adresini bilemem), telefon no, isim, TC falan hiçbirşey engel olmuyor bin tane hesap açabiliyorsunuz.

(Halen ilk sipariş indirimi varmı emin değilim. Ben death note mangasını serisini böyle hesap aça aça almıştım :D)
Telefon numarası istemiyor mu?

Tebrikler! Bu indirim, sepetinize uygulandı. Şimdi kullanabilirsiniz.

Bu mesaj geliyor ama sepette indirimi uygulamıyor. Satıcı Amazon, 218 TL'lik bir sd kart almaya çalıştım.

Tebrikler! Bu indirim, sepetinize uygulandı. Şimdi kullanabilirsiniz.

Bu mesaj geliyor ama sepette indirimi uygulamıyor. Satıcı Amazon, 218 TL'lik bir sd kart almaya çalıştım.
Garipmiş hocam mobil uygulamadan deneyin.

Satıcı gönderici amazon olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon numarası istemiyor mu?
Androidde hesap açarken istemiyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651