yararlanmışız olmadı.
Yeni hesap indirimi bitti hocam ben de bu kampanyalar ile death note mangasını tamamlamaya çalışıyorum şu an 8 tane varYeni hesap açın. İlk siparişe özel de 200/80 var, ödeme yöntemi, adres (ben teslim alma noktasına gönderdim ev adresini bilemem), telefon no, isim, TC falan hiçbirşey engel olmuyor bin tane hesap açabiliyorsunuz.
(Halen ilk sipariş indirimi varmı emin değilim. Ben death note mangasını serisini böyle hesap aça aça almıştım )
Yiyecek veya teknolojik ürün alabilirsin, kulaklık mouse, mousepad, gibi. Manga da ucuza geliyor tam kitap değil cizgi roman gibi.oncekini de kullanmistim bunu da verdi fakat ne alsam bilmiyorum oneriniz var midir (kitap disinda)
Telefon numarası istemiyor mu?Yeni hesap açın. İlk siparişe özel de 200/80 var, ödeme yöntemi, adres (ben teslim alma noktasına gönderdim ev adresini bilemem), telefon no, isim, TC falan hiçbirşey engel olmuyor bin tane hesap açabiliyorsunuz.
(Halen ilk sipariş indirimi varmı emin değilim. Ben death note mangasını serisini böyle hesap aça aça almıştım )
Garipmiş hocam mobil uygulamadan deneyin.Tebrikler! Bu indirim, sepetinize uygulandı. Şimdi kullanabilirsiniz.
Bu mesaj geliyor ama sepette indirimi uygulamıyor. Satıcı Amazon, 218 TL'lik bir sd kart almaya çalıştım.
Androidde hesap açarken istemiyor.Telefon numarası istemiyor mu?