𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Para gelse iyi olurdu ama yatmadı hala
Normalde kargoya verilmediyse hemen iade ediliyor bildiğim kadarıyla)Para gelse iyi olurdu ama yatmadı hala
Telefonla arasınlar ya da mesaj at .Para gelse iyi olurdu ama yatmadı hala
atıyorum mesaj random mesaj atılıyorTelefonla arasınlar ya da mesaj at .
kargoya bile verilmediNormalde kargoya verilmediyse hemen iade ediliyor bildiğim kadarıyla)
.onlar yatırmıştır hesaba geçmemiştir, 1-2 hafta beklemen lazım
awynı gün aynı saatSiparişi verdiğinin aynı günü mü iptal ettin ertesi gün mü ?
yatırmışlar ama birkere iptal ettim aynı dakka hesaba geldi param
O zaman hemen geçmesi gerekiyordu, o gün mouse pad aldım 30 dk sonra iptal ettim para hemen yattı .awynı gün aynı saat
Ozaman normal şartlarda evet işlem iptali olması gerekiyor ozaman amazon gibi bir firma yapmaz böyle bir gecikme ama istersen kendilerine ulaşmayı dene. Çok uzayacağını düşünmüyorum. Eğer ertesi günü deseydin iptal değil iade olması gerekiyordu işte o zaman arkadaşların dediği doğru olurdu yani biraz beklemen gerekebilirdi banka tarafını.awynı gün aynı saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
yatırmışlar ama birkere iptal ettim aynı dakka hesaba geldi param
arıyıcam mesaj atıyorum ama random aynı mesajları atıyoerOzaman normal şartlarda evet işlem iptali olması gerekiyor ozaman amazon gibi bir firma yapmaz böyle bir gecikme ama istersen kendilerine ulaşmayı dene. Çok uzayacağını düşünmüyorum. Eğer ertesi günü deseydin iptal değil iade olması gerekiyordu işte o zaman arkadaşların dediği doğru olurdu yani biraz beklemen gerekebilirdi banka tarafını.