🔥İndirim Amazon 450TL YE 200TL İNDİRİM

arkadaşlar bütün sıcak fırsatlar konuları özellikle aliexpress sitesi için konuşuyorum, ilk alışveriş için indirimlerle dolu. Lütfen başlıklarda parantez içinde "ilk alışveriş" için geçerlidir falan yazsanız

arkadaşlar bütün sıcak fırsatlar konuları özellikle aliexpress sitesi için konuşuyorum, ilk alışveriş için indirimlerle dolu. Lütfen başlıklarda parantez içinde "ilk alışveriş" için geçerlidir falan yazsanız
Öyle olsaydı yazardım.Konuyu okumuyorsunuz galiba.

Sen daha kendi yayımladığın indirimin detaylarını okumuyorsun bak bakalım paylaştığın linkte ki ilk cümleyi.
Ya güzel kardeşlerim benim okumanız yazmanız yok galiba?
1721116526527.png

Bana da vermiş. Hesap 4 yıllık fakat mobil uygulamadan hiç alışveriş yapmadım sanırım ondan verdi.

Dostum siz yinede kontrol edin ben daha önce mobilden sipariş vermiş olmam lazım ama bana da geldi kupon kullandım az önce, ne şartlar altında geliyor bilmiyorum ama yakın zamanda mobilden sipariş vermedim ve prime üyesiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,541
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri