Öyle olsaydı yazardım.Konuyu okumuyorsunuz galiba.arkadaşlar bütün sıcak fırsatlar konuları özellikle aliexpress sitesi için konuşuyorum, ilk alışveriş için indirimlerle dolu. Lütfen başlıklarda parantez içinde "ilk alışveriş" için geçerlidir falan yazsanız
Sen daha kendi yayımladığın indirimin detaylarını okumuyorsun bak bakalım paylaştığın linkte ki ilk cümleyi.Öyle olsaydı yazardım.Konuyu okumuyorsunuz galiba.
İyi de adam ilk siparişim olmamasına rağmen indirim verdi demiş okumamışsın galibaSen daha kendi yayımladığın indirimin detaylarını okumuyorsun bak bakalım paylaştığın linkte ki ilk cümleyi.
Ya güzel kardeşlerim benim okumanız yazmanız yok galiba?Sen daha kendi yayımladığın indirimin detaylarını okumuyorsun bak bakalım paylaştığın linkte ki ilk cümleyi.
tamam onu ilk yazdığın yere yazacan kardeşimYa güzel kardeşlerim benim okumanız yazmanız yok galiba?Alıntıyı görüntüle
Okuma yazma bilmeyenler için yaparım bir dahakine.tamam onu ilk yazdığın yere yazacan kardeşim
Bir şey paylaşıyorsun bari adam akıllı detaylarını paylaş birine bir şey dedirtme.Okuma yazma bilmeyenler için yaparım bir dahakine.
Usta naptın her yeğene kaç tane cips düşüyor ayıptır sorması? Yağ bidonu edecen herifleriOo çok iyi oldu. 48 tane cips 817 liraya geldi. Yeğenler gelecekti. Eyvallah
Valla bende anlamadım ama verdi.Şaşırdık mı? Hayır
Dostum siz yinede kontrol edin ben daha önce mobilden sipariş vermiş olmam lazım ama bana da geldi kupon kullandım az önce, ne şartlar altında geliyor bilmiyorum ama yakın zamanda mobilden sipariş vermedim ve prime üyesiyim.arkadaşlar bütün sıcak fırsatlar konuları özellikle aliexpress sitesi için konuşuyorum, ilk alışveriş için indirimlerle dolu. Lütfen başlıklarda parantez içinde "ilk alışveriş" için geçerlidir falan yazsanız