NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,528
Asus bu model ben önermem. Dünkü colorful b650 5k idi onu alsan mükemmel olurduB650m-b kullanıyorum. 9700x aldım galiba anakrtımın vrmlerı ve sogutması işlemcime yetmeyecek bana hangi fp kartı onerirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimdeki anakartı satıp bunu almam mantıklı olur mu?
Galiba gaminggecesinde gelmişti olmadı haftayı beklerim teşekkürler.Asus bu model ben önermem. Dünkü colorful b650 5k idi onu alsan mükemmel olurdu
5000TL fiyatta en mantıklı anakart o olur çünkü b850 özetle standart karşılıyor. Wifi 13 faz vrm soğutması olsun dolu anakart.Galiba gaminggecesinde gelmişti olmadı haftayı beklerim teşekkürler.
Tam modeli ne idi hocam biraz araştırayım. Bütçem kalmadı yoksa x870 Auros İce almak için can atıyorum. Bir sonraki değişimde anca alabilirim.5000TL fiyatta en mantıklı anakart o olur çünkü b850 özetle standart karşılıyor. Wifi 13 faz vrm soğutması olsun dolu anakart.
Başlık 'BATTLE-AX B650M-PLUS WİFİ ANAKARTTam modeli ne idi hocam biraz araştırayım. Bütçem kalmadı yoksa x870 Auros İce almak için can atıyorum. Bir sonraki değişimde anca alabilirim.
Hocam bugüne özel mi bide şubat750 koduyla çalışıyor muAmazon İndirim Kodu
️
SEVGILI500 Kodu Sepette 5.000 TL Ve Üzerine 500 TL İndirim Yapıyor
Kod mobil uygulamada geçerlidir
Mutfak - Oyuncak - Kişisel Bakım Aletleri - Bebek - Ev & Yaşam - Yapı Market - Pc & Kamera - Mobil Elektronik kategorilerinde geçerli
Bugüne özel. Subat750 bitti sanırımHocam bugüne özel mi bide şubat750 koduyla çalışıyor mu
500tl icin 5000 harcamak ne bilimAmazon İndirim Kodu
️
SEVGILI500 Kodu Sepette 5.000 TL Ve Üzerine 500 TL İndirim Yapıyor
Kod mobil uygulamada geçerlidir
Mutfak - Oyuncak - Kişisel Bakım Aletleri - Bebek - Ev & Yaşam - Yapı Market - Pc & Kamera - Mobil Elektronik kategorilerinde geçerli
B650m-b kullanıyorum. 9700x aldım galiba anakrtımın vrmlerı ve sogutması işlemcime yetmeyecek bana hangi fp kartı onerirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimdeki anakartı satıp bunu almam mantıklı olur mu?