canyamanotuzbir
80+
İndirim ödeme adiminda oluyor seçili ürünlerde geçerli
Soda ve bal ekledim hala bakiniyorum ne alinir diyeMakarna stoklamanın sanırım zamanı geldi.![]()
Tami nedir?Makarna stoklamanın sanırım zamanı geldi.
Birde tami ile %10 aldık mı tamamdır.
Garantinin bir platformu. Örneğin iş bankasının Naysı gibi düşünebilirsin.Tami nedir?
Tv de gormustum ben de bakcam saolGarantinin bir platformu. Örneğin iş bankasının Naysı gibi düşünebilirsin.
![]()
nays mı cok seviyor bu mu harcamalarda geri paraGarantinin bir platformu. Örneğin iş bankasının Naysı gibi düşünebilirsin.
![]()
Tami nedir kralMakarna stoklamanın sanırım zamanı geldi.
Birde tami ile %10 aldık mı tamamdır.
Her ay yüzde 10 iade alabilirmiyiz gıda alışverişin de yoksa bir kerelik bir şey miTami nedir kral
Geçen ay bu kampanya vardı. Bu ayda var. Geçen ayın iadesini bu ay aldım.Tami nedir kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her ay yüzde 10 iade alabilirmiyiz gıda alışverişin de yoksa bir kerelik bir şey mi
Ne demek istediğini anlamadım.nays mı cok seviyor bu mu harcamalarda geri para
Referans kampamyası varsa paylaş özelden referans göstereyim seni.Garantinin bir platformu. Örneğin iş bankasının Naysı gibi düşünebilirsin.
![]()
Refernas kodu sanırım yok tami de.Referans kampamyası varsa paylaş özelden referans göstereyim seni.
Zeytinyaği bile gelmiş ama bi tik pahali gibi %20 indirimle birazdaha uyguna geliyorDevam ediyor hala.