Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon Akko 3087 taksit

lucienz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berk Yılmaz
Merhaba dostlar, Amazon'dan Akko 3087 alacağım ama sanırım yurt dışından geliyor taksitle alabilmemin bir imkanı var mı Enpara olsun Word olsun Axess olsun.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Enparada uygulama içi 5 taksit yapılıyor amazon yurtdışına taksit imkanı vermiyor diye biliyorum.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Enparada uygulama içi 5 taksit yapılıyor amazon yurtdışına taksit imkanı vermiyor diye biliyorum.
ben yapmistim hocam site uzerinden. klavye almistim ben de iki ay olmadı

lucienz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hangi kart ile
Bende amazon almanyadan xbox 9 nesil gameped aldım bu ay içinde enpara üzerinden 5 taksit yaptım hocam.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hangi kart ile
enpara, ama cok alısveris yapmıyorsanız vs, sonradan taksitlendirin enparayla. 6000TL'ye kadar 5 ay faizsiz yapıyor.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Nasıl yani cok alışveriş yapmıyorsanız derken
yani şöyle, enpara aylık en fazla 3 farkli alisverisi taksitlendiriyor. O yuzden imkan varsa sitelerin taksitlendirdigi yerlerden almaya calisin diye dedim. Ama ayda bi iki urun alip taksitliyosaniz enpara ile sonradan taksitlendirin

lucienz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berk Yılmaz
yani şöyle, enpara aylık en fazla 3 farkli alisverisi taksitlendiriyor. O yuzden imkan varsa sitelerin taksitlendirdigi yerlerden almaya calisin diye dedim. Ama ayda bi iki urun alip taksitliyosaniz enpara ile sonradan taksitlendirin
tamamdır çok teşekkürler

Top Bottom