Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynen kardeşim kesin geçmiştir, bende almadığım ram için yazdım direkt 1669 TL hediye çeki verdiler.

Bilal539

80+ Silver
Aynen hatalı konu olduğu için ürünün yarı parası değerinde hediye çeki gönderecekler. Ben hatalıyım diye hediye çeki veriyorlar :D Aynen kardeşim sen biliyormuşsun her şeyi. Hediye çeki geldiğindede buraya atarım bakarsın ürün kodu var mı :D

Ben her türlü alırım dedim çünkü konuda hata yok. Amazon Germany ürünü olmasına rağmen hatalarını kabul edip gelmeyen 16gb yerine 1669 TL nin yarısını hediye çeki olarak teslim edecekler. Normalde TR dışında hiç bir şekilde bu işlem yapılmıyor ama ben alabiliyorum. Evet konuda çok hata var biride sensin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanada cevabını vermiştim dostum. 32 gb yazmıyordu ama 16gb 2 adet yazıyordu. Bunu kaçırıyorsunuz diye çok söyledim. Ben alacağımı alıyorum. Sizde görüşüp hediye çekinizi alabilirdiniz. 1669 TL verdim. Elime ne geçti. 2x8 gb Ram ve 800 küsür TL'lik hediye çeki bence her türlü tamam bu iş.
Hocam desteğe yazdınız di mi bende yazayımda yarısı bayağı iyi elime 1000TL ye yakın çek geçecek. Ramleri satsam yine kardayım. :D

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Hocam desteğe yazdınız di mi bende yazayımda yarısı bayağı iyi elime 1000TL ye yakın çek geçecek. Ramleri satsam yine kardayım. :D
siz 3600mhz versiyonu mu almıştınız

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu farklı yerlere gittiği için kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Konu farklı yerlere gittiği için kilitlenmiştir.
IMG-20230120-WA0017.jpg
IMG-20230120-WA0009.jpg

Bugün itibari ile hediye çekini aldım. Kendi profilimden paylaşmıştım. @Mehmet Yılmaz konuyu güncellemem için tekrar açtı. Konudaki bazı arkadaşlar bundan sonra bilmeden konuşmazlar umarım. Buda kanıtı olsun.

Geçmiş konuşma mesajlarını görüntülediğimde hediye çekinin amazondan geldiğinin kanıtıda o mesajlar olacak. Buraya eklerim.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Konuyu başından sonuna takip ettim . Bilerek sessiz kaldım . İnsanlar bazen çığrından çıkabiliyor . Bunu Abdullah'a Tanere herkese yapıyorlar . İbrahime de yaptılar . İbrahim gereken cevabı verdi. Ben de nokta koyayım konuya . Bu da benim hesabım .
Screenshot_2023-01-20-23-32-35-337_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Şunu da ekleyeyim , İbrahim'in sizle indirim paylaşmak gibi bir zorunluluğu yok , sizi düşündüğünden paylaşıyor . Buradan bir çıkarı da yok . Kendisini dostum olarak tanımlıyorum . Keza o da benim hakkımda öyle düşünüyordur . Taraf tutma gibi değil ama . Bence forum olarak İbrahimi ve diğer indirim paylaşan arkadaşları küstürmeyin. Çok şey kaybedersiniz . Kendisi söylemememi istedi ama ben bi ufak bahsedeceğim. Hali hazırda bu başlıkta ufak bir küstürmenizle çok çok şeyler kaybettiniz. Keyifli forumlar .

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Her söylenene kulak asmamak gerekiyor. Bariz bir şekilde adet kısmında 2 tane olduğu yazıyordu. Müşteri temsilcisiyle konuşup onayladıktan sonra arkasında amazon olan bir alışveriş kaçırılmaz fırsattı. Paylaşım için tekrar teşekkürler.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Konuyu başından sonuna takip ettim . Bilerek sessiz kaldım . İnsanlar bazen çığrından çıkabiliyor . Bunu Abdullah'a Tanere herkese yapıyorlar . İbrahime de yaptılar . İbrahim gereken cevabı verdi. Ben de nokta koyayım konuya . Bu da benim hesabım .Alıntıyı görüntüle

Şunu da ekleyeyim , İbrahim'in sizle indirim paylaşmak gibi bir zorunluluğu yok , sizi düşündüğünden paylaşıyor . Buradan bir çıkarı da yok . Kendisini dostum olarak tanımlıyorum . Keza o da benim hakkımda öyle düşünüyordur . Taraf tutma gibi değil ama . Bence forum olarak İbrahimi ve diğer indirim paylaşan arkadaşları küstürmeyin. Çok şey kaybedersiniz . Kendisi söylemememi istedi ama ben bi ufak bahsedeceğim. Hali hazırda bu başlıkta ufak bir küstürmenizle çok çok şeyler kaybettiniz. Keyifli forumlar .
canlı destek ile ne dedinizde verdi bende diyim belki verir .D

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
nk
@Ckribrahim bilader sen birkac densiz yüzünden buralara küseceksen onların istediğini yapmış olursun

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
canlı destek ile ne dedinizde verdi bende diyim belki verir .D
Canlı destekten önceki müşteri temsilcisi ile konuşmamdan kesitler atıcam bazı yerlerde özel bilgiler var oraları atmadan. Örnek olsun.

1674247743581.png

Devamını atacağım.

Bir yerden sonra böyle konuşmam gerekti.
1674247844021.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom