Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
söylemiştik, çok bilmişlere ders olur bundan sonra. :)

evden çalışıp ürün sayfasındaki bilgileri size aktarmak dışında başka bir yetkisi olmayan müşteri temsilcisinin her lafına inanmak yerine ürün kodunu kontrol etmek 1 dakikanızı almaz..
Komiksin hadi bu ürünün kodunu kontrol et bakalım. Şimdiden söyleyeyim edemedin çünkü yok. Large yazıyor ama 91x46x0.3cm de yazıyor. Siz her şeyi ne kadar çok biliyorsunuz öyle. Bu ürünle ilgili tahminin var mı ? Sence 91x46x0.3cm mi gelir ? Yoksa 33.02 x 27.94 x 0.2 cm mi gelir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin dediğinize göre ürün açıklaması çok önemli değildi. Ama bu ürünün açıklamasında gerçek ölçüler yazıyor. Ortada kod yok ama bu ürünün gerçek ölçüsü 33x28x0.2cm yani şu;
1673895392148.png

E ama adamlar konu başlığına kocaman 91x46x0.3 yazmışlar. Ürünün açıklaması yanlışsa bu ürün başlıktaki gibi gelmesi gerekir. Ama başlıktaki gibi gelmeyedebilir. Niye çünkü bir hata var ortada. Sadece ürünün başlığına bakarak konuşsaydım bu ürüne 91x46x0.3 gelecek derdim ama büyük ihtimal 33x28 gelecek. ''Açıklamaya takılmayın abi ya orası yanlış yazılıyor genelde :D ''

Son düzenleme:

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Ya zaten ortada risk yok edin iade gitsin arkadaslar amazon iadesi basit bir sey.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Kaan
Ürün sayfasında hiçbir yerde "32GB" ibaresi geçmemesine rağmen neden 32 GB gelebilir düşüncesine girildi zaten hiç anlamadım.

2*8 GB olduğu belli olan ramlerin özelliklerinde adet kısmında 2 yazıyor 2*16 gelecek diye değerlendirildi ne alakaysa. Ancak o adetteki 2 kısmının kitleri belirtmek için yazıldığı gayet açıktı. Diğer kit ramlerin özellikleri böyle değil denildi, Amazon'un ürün özellikleri açıklamaları kısmının yanlış olabildiğini biliyoruz. Bu da aynı şekildeydi işte.

Müşteri hizmetleri de gidip ürünü eline alıp kontrol etmiyor. Katalogda ne görüyorsa onu okuyor. Elinize yanlış ürün geçtiğini belirttiğinizde yapacakları şey özür dileyip ürüne iade başlatmak. Ha eğer aramızda müşteri hizmetleri 32 dedi ss aldım ben bu işin peşini bırakmam diyip müşteri hizmetleri peşinde koşacak, aynı siparişten bir tane gönderilmesini sağlayacak varsa anca o şekilde alır. Ancak bu da açıkçası biraz cazgırlığa giriyor.

Amazonda önce ürünler belirlenip ona göre bilgiler giriliyor. Yani bilgilere göre bir ürün gönderimi yok. Bunca sayfa boşu boşuna uzadı. En başta 2*8 olacağını belirtmiştik.

Cep telefonu satın alıp laptop gelmesini beklemekle aynı türden bir olaydı bu.

Tabii ki iade edebilirsiniz, beni bağlayan bir şey yok ama ortada fol yok yumurta yoktu yani onu demeye çalışıyorum. İsterseniz hepsini satın alıp iade edin bana ne.

Hadi kolay gelsin.

Son düzenleme:

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Bana da 2*8 geldi.Dhl firması yurticine verebilirsiniz dedi bize gönderirler dedi gidecem 5 dakika bile sürmeyecek temiz :) riske girmeye değecek üründü teşekkürler @Ckribrahim paylaşım icin. Bu kdr ağlanacak bir şey yoktu. Ürünü ücretsiz iade edebiliyorsam parami riske atıp bir hafta bloke koydurabiliyorsam buna imkanim varsa risk her şekilde alınır. :)

Komiksin hadi bu ürünün kodunu kontrol et bakalım. Şimdiden söyleyeyim edemedin çünkü yok. Large yazıyor ama 91x46x0.3cm de yazıyor. Siz her şeyi ne kadar çok biliyorsunuz öyle. Bu ürünle ilgili tahminin var mı ? Sence 91x46x0.3cm mi gelir ? Yoksa 33.02 x 27.94 x 0.2 cm mi gelir ?

Sizin dediğinize göre ürün açıklaması çok önemli değildi. Ama bu ürünün açıklamasında gerçek ölçüler yazıyor. Ortada kod yok ama bu ürünün gerçek ölçüsü 33x28x0.2cm yani şu;
Alıntıyı görüntüle
E ama adamlar konu başlığına kocaman 91x46x0.3 yazmışlar. Ürünün açıklaması yanlışsa bu ürün başlıktaki gibi gelmesi gerekir. Ama başlıktaki gibi gelmeyedebilir. Niye çünkü bir hata var ortada. Sadece ürünün başlığına bakarak konuşsaydım bu ürüne 91x46x0.3 gelecek derdim ama büyük ihtimal 33x28 gelecek. ''Açıklamaya takılmayın abi ya orası yanlış yazılıyor genelde :D ''
Hatalı konu açtım diyip özür dilemekte bir erdemdir, olmayınca olmuyor tabi... Yine saçmalamışssın alakasız şeylerle. Sana son kez cevap vereyim belki birşeyler kaparsın bu sefer

Ürünün modeli başlıkta 1 kere , altta ayrıntılarda 2 kere açıkça yazıyor

1673945829343.png

1673945810231.png

Girersin resmi sitesine L ve XL ölçülerine bakarsın, bu kadar basit.

1673945991552.png

Son düzenleme:

Bilal539

80+ Silver
Konuyu uzatmaya gerek yok bu saatten sonra. İade eden edecek almayan hayatına devam edecek.

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Zaten siparişi geçenler risk alarak geçti bu siparişi, ben bile almama rağmen başlıkta 8x2 gelebileceğini belirttim, bu 32 gb gelmedi zaacılar hepsinin algılama sorunu olduğunu düşünüyorum

allah askına adam satıcıyla konusmus amazon sorulmus bunun kanıtlarını atıyor neyını uzatıyonuzya adam ıyılık yapmaya calısıyor bazıları neyın kafasını yasıyor bu gurupta elestırenlere dıyom ındırım grubunu takıp bırakın ozaman saten ındırım atan bu kısı bu yarısı bu kısı paylasıyor hala eleştiriyonuz

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Allah aşkına neyi uzatıyorsunuz alan almış iade eden etmiş bitmiş yani tamam 2x8 gelecek diye uyardık bunu uzatmanın alemi yok alana hayırlı olsun deyip geçin olsun bitsin

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
allah askına adam satıcıyla konusmus amazon sorulmus bunun kanıtlarını atıyor neyını uzatıyonuzya adam ıyılık yapmaya calısıyor bazıları neyın kafasını yasıyor bu gurupta elestırenlere dıyom ındırım grubunu takıp bırakın ozaman saten ındırım atan bu kısı bu yarısı bu kısı paylasıyor hala eleştiriyonuz
Yaranilmaz millete maalesef. Bende aldim 2*8 gelme ihtimali yüksekti riske girdim olmadi 5 dk iade ettim bir sey degismedi.İ ternetten severek aldiginiz bir urunu begenmeyince iade edince bu kdr agliyorlae mi acaba.Cunku farkı yok :D

G3BEN

80+
Bunlar zamanında CM kasayı PSU dahil (ürün kodunda da dahil ) diye sattılar içinden Güç Kaynağı çıkmayınca ya iade ya da indirim seçeneği sundular. İndirimi seçtim, 800 liralık PSU için 346 TL indirim yaptılar. Amazon kendi satıyordu, çok da abartmayın şunları.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hatalı konu açtım diyip özür dilemekte bir erdemdir, olmayınca olmuyor tabi... Yine saçmalamışssın alakasız şeylerle. Sana son kez cevap vereyim belki birşeyler kaparsın bu sefer

Ürünün modeli başlıkta 1 kere , altta ayrıntılarda 2 kere açıkça yazıyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Girersin resmi sitesine L ve XL ölçülerine bakarsın, bu kadar basit.

Alıntıyı görüntüle
Aynen hatalı konu olduğu için ürünün yarı parası değerinde hediye çeki gönderecekler. Ben hatalıyım diye hediye çeki veriyorlar :D Aynen kardeşim sen biliyormuşsun her şeyi. Hediye çeki geldiğindede buraya atarım bakarsın ürün kodu var mı :D

Ben her türlü alırım dedim çünkü konuda hata yok. Amazon Germany ürünü olmasına rağmen hatalarını kabul edip gelmeyen 16gb yerine 1669 TL nin yarısını hediye çeki olarak teslim edecekler. Normalde TR dışında hiç bir şekilde bu işlem yapılmıyor ama ben alabiliyorum. Evet konuda çok hata var biride sensin.

Ürün sayfasında hiçbir yerde "32GB" ibaresi geçmemesine rağmen neden 32 GB gelebilir düşüncesine girildi zaten hiç anlamadım.

2*8 GB olduğu belli olan ramlerin özelliklerinde adet kısmında 2 yazıyor 2*16 gelecek diye değerlendirildi ne alakaysa. Ancak o adetteki 2 kısmının kitleri belirtmek için yazıldığı gayet açıktı. Diğer kit ramlerin özellikleri böyle değil denildi, Amazon'un ürün özellikleri açıklamaları kısmının yanlış olabildiğini biliyoruz. Bu da aynı şekildeydi işte.

Müşteri hizmetleri de gidip ürünü eline alıp kontrol etmiyor. Katalogda ne görüyorsa onu okuyor. Elinize yanlış ürün geçtiğini belirttiğinizde yapacakları şey özür dileyip ürüne iade başlatmak. Ha eğer aramızda müşteri hizmetleri 32 dedi ss aldım ben bu işin peşini bırakmam diyip müşteri hizmetleri peşinde koşacak, aynı siparişten bir tane gönderilmesini sağlayacak varsa anca o şekilde alır. Ancak bu da açıkçası biraz cazgırlığa giriyor.

Amazonda önce ürünler belirlenip ona göre bilgiler giriliyor. Yani bilgilere göre bir ürün gönderimi yok. Bunca sayfa boşu boşuna uzadı. En başta 2*8 olacağını belirtmiştik.

Cep telefonu satın alıp laptop gelmesini beklemekle aynı türden bir olaydı bu.

Tabii ki iade edebilirsiniz, beni bağlayan bir şey yok ama ortada fol yok yumurta yoktu yani onu demeye çalışıyorum. İsterseniz hepsini satın alıp iade edin bana ne.

Hadi kolay gelsin.
Sanada cevabını vermiştim dostum. 32 gb yazmıyordu ama 16gb 2 adet yazıyordu. Bunu kaçırıyorsunuz diye çok söyledim. Ben alacağımı alıyorum. Sizde görüşüp hediye çekinizi alabilirdiniz. 1669 TL verdim. Elime ne geçti. 2x8 gb Ram ve 800 küsür TL'lik hediye çeki bence her türlü tamam bu iş.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom