Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu konuşmadan sonra ertesi gün yetkili kişi aradı ve derdimi ona anlattım başta 200 TL hediye çeki teklif edildi.
Bu tekliften sonraki konuşmam tam olarak şöyleydi;
-Bu teklifi kabul etmiyorum. Ürünün yarısı geldi ya diğer yarısını gönderin yada ödediğim ücretin yarısı değerinde hediye çeki istiyorum. Başka hiç bir anlaşmayı kabul etmiyorum. Aksi durumda tüketici haklarına başvuru yaparım. Ürün açıklamasında 2 adet yazıyordu o şekilde kesin alırım dedim.

Karşı taraftaki yetkili arkadaş beni çok bir süre bekletti. Sanırım daha üst yetkiliye sordu sonra teklifim kabul edildi böylelikle almış oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon temsilcisine üzüldüm biraz. Ama yapacak bi şey yok.
Ben hakkımı arıyorum orda onun bu tarz konuşmaya çok hakkı yok aslında şahsen hiç üzülmedim.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Bu konuşmadan sonra ertesi gün yetkili kişi aradı ve derdimi ona anlattım başta 200 TL hediye çeki teklif edildi.
-Bu teklifi kabul etmiyorum. Ürünün yarısı geldi ya diğer yarısını gönderin yada ödediğim ücretin yarısı değerinde hediye çeki istiyorum. Başka hiç bir anlaşmayı kabul etmiyorum. Aksi durumda tüketici haklarına başvuru yaparım. Ürün açıklamasında 2 adet yazıyordu o şekilde kesin alırım dedim.

Karşı taraftaki yetkili arkadaş beni çok bir süre bekletti. Sanırım daha üst yetkiliye sordu sonra teklifim kabul edildi böylelikle almış oldum.

Ben hakkımı arıyorum orda onun bu tarz konuşmaya çok hakkı yok aslında şahsen hiç üzülmedim.
neyse hayırlı olsun. Takipteyiz indirim konularının :)

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Yok abi ona bi lafım yok zaten. Adamın elinden çok bi şey gelmediği için yardımcı olamamış.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bugün itibari ile hediye çekini aldım. Kendi profilimden paylaşmıştım. @Mehmet Yılmaz konuyu güncellemem için tekrar açtı. Konudaki bazı arkadaşlar bundan sonra bilmeden konuşmazlar umarım. Buda kanıtı olsun.

Geçmiş konuşma mesajlarını görüntülediğimde hediye çekinin amazondan geldiğinin kanıtıda o mesajlar olacak. Buraya eklerim.
Hayırlı olsun sonuna kadar hak ettin. zaten hatanın Amazonda olduğu belliydi kabul etmeleri çok güzel olmuş başka site olsa kabul etmezdi. Sana neden bu kadar yükseldiler anlamak güç ki bunu herkese yapıyorlar.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun sonuna kadar hak ettin. zaten hatanın Amazonda olduğu belliydi kabul etmeleri çok güzel olmuş başka site olsa kabul etmezdi. Sana neden bu kadar yükseldiler anlamak güç ki bunu herkese yapıyorlar.
Sakınan göze çöp batar dostum. Sadece bu konuda değil her konuda bu tarz insanlar var ama @BatuhanKLC arkadaşada başından beri söylüyorum sakın iade etme ben bunu alırım dedim. Oda sağ olsun beni dinledi. Bende sözümü tutmuş oldum.

BabaVoss7

80+ Silver
Valla bende aldım ama bu kadar uğraşamam şahsen hayırlı olsun kdkxke

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sakınan göze çöp batar dostum. Sadece bu konuda değil her konuda bu tarz insanlar var ama @BatuhanKLC arkadaşada başından beri söylüyorum sakın iade etme ben bunu alırım dedim. Oda sağ olsun beni dinledi. Bende sözümü tutmuş oldum.
Kral adamsın başkası umursamaz ama sen her türlü yardımcı oluyorsun işte bu yüzden seviliyorsun indirimking

SadeceSeyf

80+ Gold
Şu konuda sevindiğim şey o toxic adamı sonunda forumdan uzaklaştırabildiğimiz.Keşke şu görüntüleri görseydi.Aman görmesin boşver :D

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Status