Neler Yeni

Yardım Amazon Bir Türlü Türkiye’ye Gelmedi!

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
Amazon Almanya Kargo Siparişi Vermiştim.19 Ocak Perşembe günü “Paket,kargo şubesinden çıktı” yazıyordu.Hollanda Hoofddrop’dan Bulunduğum bölgeye 27 saat gösteriyordu.Aradan 47 saat geçti hala Türkiye’ye ulaşmadı.Ne zaman gelir?
163C15EF-A17F-4314-BE39-D70CBE851088.jpeg

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Amazon Almanya Kargo Siparişi Vermiştim.19 Ocak Perşembe günü “Paket,kargo şubesinden çıktı” yazıyordu.Hollanda Hoofddrop’dan Bulunduğum bölgeye 27 saat gösteriyordu.Aradan 47 saat geçti hala Türkiye’ye ulaşmadı.Ne zaman gelir?Alıntıyı görüntüle
hollanda içinde bir kaç yerde dolaşıyor o kargo ocak sonu gibi gelir

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

QRuder

80+ Silver
Amazon Almanya Kargo Siparişi Vermiştim.19 Ocak Perşembe günü “Paket,kargo şubesinden çıktı” yazıyordu.Hollanda Hoofddrop’dan Bulunduğum bölgeye 27 saat gösteriyordu.Aradan 47 saat geçti hala Türkiye’ye ulaşmadı.Ne zaman gelir?Alıntıyı görüntüle
2 günde yurt dışından evine kargo gelmesini mi bekliyorsun kısaca ? ,daha istanbuldan tokata 2 günde gelmiyor sen neyden bahsediyon otobüsle 12 , uçakla 1 saat bu mesafe?

QRuder

80+ Silver
ayrıca paket kargo şubesinden çıktı deyince dümdüz evine geliyor demek değil bu dolaylı yoldan , dolaşarak rotayı takip ederek evine geliyor demek bu

federalper

80+ Silver
2 günde yurt dışından evine kargo gelmesini mi bekliyorsun kısaca ? ,daha istanbuldan tokata 2 günde gelmiyor sen neyden bahsediyon otobüsle 12 , uçakla 1 saat bu mesafe?
Cidden arkadaşın kurduğu mantık mükemmel :D Ankara içi kargom 24-48 saat içinde bana geliyor paşama direkt uçak ile 24 saatte teslim yapılacak

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Burada kimse kargo şirketinde çalışmıyor kardeşim nerden bilelim biz saçma sapan konular açmayın artık ya hem orada müşteri hizmetleri diye bir şey var onlara sorsana kardeşim?

r4NG3r

80+ Silver
Amazon geç güncelliyor o kısımı.Ürünün türkiyededir şuan büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer arkadaşlar bilmeden konuşmuş amazonda o aşamadan sonra 1 gün içinde istanbula iniyor uçak 6 7 kere amazon yurtdışından aldım hep öyle oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom