Amazon.co.jp'dan Ban Yer Miyim?

Japonya amazondan sipariş versem türkiyede olduğum için ban yer miyim? şu an halihazırda ekran kartı siparişi vermiş bulunmaktayım ban yersem siparişi iptal edip parayı iade ederler mi yoksa parayı da mı kaptırırım.
Amazon japon diye başka ülkeden alkam yasak değl ki 😂😂😂

Hocam öyle söylendi ama siparişimi verdim. Zaten şu an tüm sistem elimde hazır. İşlemcisidir, anakartıdır. Ekran kartını da nisan sonu gibi takıp 5000 liraya 1660S'li sistem toplamış oldum :)
Hayırlı olsun 5000tl iyi bir fiyat

Hocam üstte sordum ama hiç cevap alamadım.

2 sorum var:

1. Galakuro ile Galax aynı marka mıdır? Ve Galax iyi midir?
2. Kargoda ürüne zarar gelir mi?
1. Hangi modeli galax ın aldığın ürün ne linkini atarmısın.

2.şansa bağlı ama zarar gelse bile geri bunu amazon jp tekrar sağlamını gönderir.

1. Hangi modeli galax ın aldığın ürün ne linkini atarmısın.

2.şansa bağlı ama zarar gelse bile geri bunu amazon jp tekrar sağlamını gönderir.

Hocam galax kötü bir marka değildir iyidir

Ben beklerdim şahsen. Garantisiz ürün almazdım. tabii senin tercihin.

Hayırlısı olsun hocam.
Hocam sizi etiketliyorum ama buraya gelip benden durum isteyen herkes için yazayım. Ürünü sipariş etmeme rağmen ödemeyi almaması. Nisan sonu demenin benim için yılın bittiği anlamı taşıması. Ben vazgeçtim siz hala tercih edebilirsiniz. İyi forumlar

Hocam sizi etiketliyorum ama buraya gelip benden durum isteyen herkes için yazayım. Ürünü sipariş etmeme rağmen ödemeyi almaması. Nisan sonu demenin benim için yılın bittiği anlamı taşıması. Ben vazgeçtim siz hala tercih edebilirsiniz. İyi forumlar
Neyse belki hayırlısı budur. Sıkıntı yok elbet stok gelecek. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,407
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri