🔥İndirim Amazon.com.tr – DJI Neo ₺8000 TL

Griffith

80+
Reaksiyon skoru
149

Teknik özelliklerde 100 FPS kayıtla ilgili bilgi yok. Amazon sayfasındaki özellikler Neo 2'ye ait olabilir, dikkatli olmakta fayda var.

İyi fiyat

Güzel alet

4k da 30 FPS kayıt var diye biliyorum. Yeni başlayacak olanlar için güzel cihaz. Fvp tarzı ile baya etkileyici uçuşlar mevcut.

Her şeyiyle beraber satılıyor değil mi şarj aleti vs falan yoksa sadece drone kendini mi sunuyor bizlere 🥲

Her şeyiyle beraber satılıyor değil mi şarj aleti vs falan yoksa sadece drone kendini mi sunuyor bizlere 🥲
1773642792755.webp

Dron üstünde şarj yeri var diye biliyorum alete gerek kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ehliyet gibi bir şey lazım mı bunlara? Bir ara çevremden duymuştum da uçurmak için izin veya lisans gibi bir şey gerek diye doğru mu?
250 Gr altında olduğu için gerek yok lakin izin almak da zor yani iki arada bir derede kaçak Göcek uçuyor uçan da.

Dron üstünde şarj yeri var diye biliyorum alete gerek kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250 Gr altında olduğu için gerek yok lakin izin almak da zor yani iki arada bir derede kaçak Göcek uçuyor uçan da.
He DJI yani açığını kullanıyor kuralların geçen videosunu izlemiştim

Mini 4k daha iyi uyguna bulabilirseniz. Herkes bütçesine göre hareket etmeli. Bazen 4prolar 5 prolarda baya indirime giriyor bu işin ucu açık milyona kadar onunda üstüne çıkıyor 😀 drona yeni başlayanlar için Neo gerçekten iyi ama bunda denetim kazanıp diğerlerine isterse ilerde gecebilir.

Geri