byrmztrk77
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Bayram
İyi akşamlar arkadaşlar. Amazon.com.tr'den Noctua NH-D15 soğutucu aldım.Fakat ordaki satıcı İtalya'nın bir şirketiymiş ve gelen soğutucu İtalya'dan geliyor bu yüzden.7 gün önce geldi TR'ye fakat gümrükte takıldı.Bana mesajla sabah 11'de mesaj geldi ve ben belgeleri 12'de gönderdim. 7 gündür orda bekliyor hala.Aradık ve önce ticari ürünlere öncelik verildiğini söylediler. Ben boşuna mı bekliyorum yani? Gelen binlerce ticari eşyanın sonu yoktur zaten. Beni aylarca bu yüzden bekletecekler mi? Satın aldığım eşyayı geri iade mi etmeliyim? Şahsen topladığım bilgisayarın son parçası ve böyle saçma bir nedenden dolayı aylarca beklemek istemiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla aylardır gümrükten eşyasının gelmesini bekleyen insanlar varmış. Sırf ticari eşyalara öncelik veriliyor diye biz niye mahcup bırakılıyoruz? Konu hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa yardım eder misiniz?
Edit:Ayrıca ben amazondan satın aldığımda KDV'sini dahi ödedim yani. Vergisi ödenen bir eşyanın orda işleme alınmaması olayı kafamı karıştırdı.
Edit:Ayrıca ben amazondan satın aldığımda KDV'sini dahi ödedim yani. Vergisi ödenen bir eşyanın orda işleme alınmaması olayı kafamı karıştırdı.