🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

o mouse bildiğim kadarıyla kronik sorunlu bir model iptal etmenizi öneririm onu. Scroll tuşu bozuluyor servis değişim sağlar ama arkadaşımda sahip çoğu yerde de gördüm kronik olarak bozuluyor.
Bende g300s var aslında hocam bunu da ucuz görünce aldım yardır yardır PC kullanan biri değilim eminim beni uzun süre götürür

Banada geçen gün Garanti Bankası mesaj atıyor bankamızdaki bilgilerinize istinaden gelirinizi 210.000 ön gördüğümüzden dolayı limitinizi arttıracağız diyor artık hangi bilgilere baktılarsa nereden gördüler acaba 210.000 TL Yi djakwkwkefkwkdkw
Akbank yaptı bana aynısını.Ben gidip gelirim 10 bin yazdım oraya 35 bin yazmışlar tahmini bu diye.7 aydır axess gold kullanıyorum.2 bin lira limit vermişlerdi her ay harcayıp ekstre gelince ödüyorum.Hâla limit arttırmıyor.Garantiye başvurdum en sonda gelirim 4 bin diye salladım 7500₺ limit verdiler arttırırlar umarım.

Niye ki hocam bass konusunda tatmin edemez diye düşünüyordum. Bu kadar eminseniz iptal edip red alabilirim. Deli gibi bass seviyorum ama ben
Redin olayı bu zaten şu aparat bass istiyorsan red

Ekler

• 1000160284.webp
    1000160284.webp
    148 KB · Hit: 156
Annenizin babanızın hesabından kendinize ayda 5-10k atın sonra onlara geri atın birazda kendiniz harcayın 200-300k limit verir rahat
Vermiyorlar ayda 20-30k girip çıkıyor rahat.Hatta faturaları bile ödüyorum bazen.Babam ibandan atıyor keyiflerine göre veriyorlar.

Hayır hayır hayır iptal hemen rede dön bass konusunda daha iyi zaten red serisinde özel ektra ohm sürücü geliyor o aparati takip ektra bass ustune bass ekleniyor ama seceneklerde 2400 olani degil digerini al kutusu hasarli sadece
Blue daha basslı bir model. Bass ohm unun amacı blue daki bassı yakalamak zaten yanlış bilgilendirme yapmayalım. Zero red doğal ses dengesini sağlarken blue daha enerjik, basslı ses dengesi sağlar. Alan kişi buna göre ayrım yapmalı. Zero:redi yıllardır kullanan biri olarak bass geride bir model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun istiyorsak hangisi hocam
Oyun için ses kasma vs. İstiyorsan zero:red daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,906
Üyeler
183,184
Son üye
Kahramanmaras
Geri