sorunsuz ölü piksel bilgisi yoktu bir süre kullanılmış gelince detaylı bakacağımSorunu falan var mi?
hocam kimse ses etmiyor çektim ben olmaz iade ederimbilemiyom kanka valla bilen birisi aydınlatırsa bizi çekelim
Ölü piksel veya oled yanığı vs yoksa bedava.sorunsuz ölü piksel bilgisi yoktu bir süre kullanılmış gelince detaylı bakacağım
hocam ölü piksel olup olmadıgı nerde yazıyorhocam kimse ses etmiyor çektim ben olmaz iade ederim
İade edilebiliyor mu?Geçtiğimiz günlerde gelen ikinci el amazon depo ürünü mouse bu şekildeydi arkadaşlar. Monitörde geldi geçen günlerde onun kutusu daha çok hasarlıydı
Kaç lira nova 7?Steelseries nova 7 nim fiyat nasıl acaba değer mi 9600 e nova proya çıkmaya
beyaz klavye olarak bu gözüküyrBeyaz görebiliyor musun
24 eylülde aldığım mouse için 25 Ekim 2025 tarihine kadar iade hakkımın olduğunu görüntülüyorum 1 ay iade hakkın varİade edilebiliyor mu?
2. el için tıklanan yerde durum : pixel durumu tarzı yazıyordu bir kaçında. Gelince test edecez sıkıntı yoksa kalır yoksa iade ederiz sonuçta amazonhocam ölü piksel olup olmadıgı nerde yazıyor
Hangi grupBiraz karışık ben telegramdan takip ediyorum şuan