Aslında bu fiyatlar üzerinden %20 indirim var, ikisi 55.000’e geldi yani.m2 sıfırından pahalı, m3 sıfırıyla aynı.
Amazon alıyor. Adamlar boxer bile iade alıyor. O yüzden bize de kullanılmış boxer gönderiyorlar.Bu kulaklıklar iade alınmıyodu nasıl satıyorlar bu cloud3leri anlamadım
kaça geldiASUS ROG STRIX XG27ACS 27 aldım bakalım en kötü ihtimal iade/iptal ederim.
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Multi-Platform Gaming Kulaklık, Hi-Fi Ses Sürücüleri, Aktif Gürültü Giderme - Clearcast Gen2 Mikrofon - PC, PS5, PS4, Switch, Mobil Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Multi-Platform Gaming Kulaklık, Hi-Fi Ses Sürücüleri, Aktif Gürültü Giderme - Clearcast Gen2 Mikrofon - PC, PS5, PS4, Switch, Mobil Siyah : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyeamzn.eu
Kulaklik isteyen fena fiyat
Biraz geç kaldınız hocam vallaPc kulaklığı lazım :'))
Tüm indiirmlerin olduğu link var mı? Anasayfası vs gibi. Kablosuz bir şeyler bakıyoruz şuan nova1 kablosuz kullanıyordu.Biraz geç kaldınız hocam vallacloud 3un kablolu versiyonu barracuda x felanda vardı baya ucuza hep bitirmisler
sorma ya babama bi telefon bulamadımtelefonlar efsane fiyattı bir tane bile alamadım yüksek ihtimal birileri telefon kategorisine bot koymuş