bilemiyom kanka valla bilen birisi aydınlatırsa bizi çekelimya ben de onu almayı düşünüyorum ne diyorsun çeksek mi ?
bilemiyom kanka valla bilen birisi aydınlatırsa bizi çekelimya ben de onu almayı düşünüyorum ne diyorsun çeksek mi ?
Oled mönitörü çektim kankaAçıkçası bir şey diyemem o konuda gelince padlerine bakacağım ben cloud 3 kablolu aldım 1300 TL olunca eğer kötü durumdaysa iade ederim değilse padleri yıkar elde tutarım amazonun avantajı da burada beğenirsen al beğenmezsen iade
Hocam oledlere hakimdiniz ASUS ROG STRIX XG27ACDNG sizce nasıldır 19.200 e aldım
Bunu aldım 9600₺'ye.
Aynı sekil hocam bende monitörü almıştım ilk siparisi direk iptal etti bu yüzdenAlıntıyı görüntüle
Ya nefret ediyorum şu olaydan.
bende yaşadım aynısını soğudum indirimlerdenAlıntıyı görüntüle
Ya nefret ediyorum şu olaydan.
kusura bakmayın meşgul etmek istemem ama bu monitörlerdeki piksel var yada yok kısmı nerede yazıyor acaba hiçbir yerde denk gelmedimde.Benim tahminim bunlar alınıp beğenilmeyip iade edilen ürünler çünkü bugüne kadar iki ürün aldım ikisi de sıfırdan farksız geldi (Monitör dahil sadece piksel varsa o mutlaka yazıyor)
Sorunu falan var mi?Hocam oledlere hakimdiniz ASUS ROG STRIX XG27ACDNG sizce nasıldır 19.200 e aldım