🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kullanılmış ürün ama benim ki yeni gibi yazmıyordu umarım sorunsuz gelir gelince inceleme yapacağım aslında oledi ikinci el hiç almamak lazım ama rog strix olunca dayanamadım

Bence ölü piksel var diye iade edilmiş bir ürün, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ben de ölü pikselli bir monitör kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamıyorum. Hele ki sen 27” 2K monitör aldın, benimki 27” 1080p olmasına rağmen gözüme batmıyor, düşün yani.

5 değil 1-5 arasıydı 5 ten fazla olursa zaten garantiye gönderir panelini değiştirir amazon sıfır ya da teşhir diye satar
philips msi ve asus 1-5 pikselli olanlar baya iyi fiyata gitti msi philips 4.7 asus rog 5.7
Aynen. Böyle yazıyor ss aldım.
Ekran görüntüsü 2025-09-29 135731.webp

Kullanılmış Mükemmel yazanlarda da ölü piksel var mıdır yarın göreceğiz artık. Mükemmel yazanları açıp kontrol ediyorlar çalışırlığını.

9.nesil Xbox kol aldım 2k ya iade 3tsem mi acaba?

Ben olsam çoktan iade edip GameSir Nova 2 Lite alırdım. Ya da geçen biri Wraith’ten ATK Battle Axe Pro’yu 2100 TL’ye almıştı, hangi kodla aldığını bilmiyorum ama kupon kodlarıyla baya uyguna geliyor.

3450 TL ye logitech g pro x 2 mouse aldım temiz gelir mi acaba???

daha demin blackshark v2 pro almıştım çok iyi durumda 4200dü 4400e mükemmel durumda vardı iade edip aldım 1-2 stok kaldı alacak olanlar hemen alsın

Bence ölü piksel var diye iade edilmiş bir ürün, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ben de ölü pikselli bir monitör kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamıyorum. Hele ki sen 27” 2K monitör aldın, benimki 27” 1080p olmasına rağmen gözüme batmıyor, düşün yani.
1-2 piksel ise hiç sorun yaratacak bir şey değil dediğin gibi özellikle de bu fiyatlara 4-5 pikselse zaten garantiye gönderir bir şekilde panel değiştirme için uğraşırım sanmıyorum öyle çıkacağını

Geri