Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 986
İkisi de ikinci el. Hayırlı olsun o halde.yaramaz bende xbox kol aldım 2500 e ama ikinci el de pil kitiyle 2400 e buldum letgoda onu alcam
İkisi de ikinci el. Hayırlı olsun o halde.yaramaz bende xbox kol aldım 2500 e ama ikinci el de pil kitiyle 2400 e buldum letgoda onu alcam
1kya satsalar almam o derece rezil bir kulaklıkAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kulaklıktan çok anlamam ama sizce bu iyi midir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Google alışveriş botu hile wallhack yazıp indir devam et sen.Zort botları patlıyor 10 dk search yapınca çokta laf etmeyin kardeşimize. 18 taneyi eliyle aldığından bile şüpheliyim ahahah
18 tane v3 pro elinde patladı kardeşim hayırlı olsun konu komşuya dağıtırsın artık. İkinci elde 3.500 e kadar düşmüş zaten fiyatları, burda 3.700 e alıp 5000 e 6000 bine satma hayali kuranlar ıslak rüyalarında uyanabilirler.18 tane v3 pro çekmişim sadece tamamen ŞANS işi katılıyorum sana
Benim ne anlatmak istediğimi anlayan anladı zaten daha yorum yapmıyorum![]()
Google alışveriş botu hile wallhack yazıp indir devam et sen.
kanka sence benim pembe mikrofonu iade etsem mi kalitesi pek güzel değil çinden alfığım standlı fifine logosu basılmamışını almıştım 750 ye çok çok çok daha kaliteli1kya satsalar almam o derece rezil bir kulaklık
fiyatı kaçtı hocamXbox 9. nesil kol iptal etcem arkadaşlar lazım olan varsa
cs ağır gelir zula oynuyordur buO sırada
Rate Limiting
Flood Protection
Request Throttling
Wallhack dediğinde koptum ve yaşını anladım zaten aslanım. cs Wolfteam da oynuyor musun bari.
2450 kral siyahfiyatı kaçtı hocam
Ne anlatıyon olm laGoogle alışveriş botu hile wallhack yazıp indir devam et sen.
bana olmaz gibi eywcs ağır gelir zula oynuyordur bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2450 kral siyah
Bakılır satılmazsa 29. gün iade ederim satılmayanları iadenini adesinin iadesini alırsın sende18 tane v3 pro elinde patladı kardeşim hayırlı olsun konu komşuya dağıtırsın artık. İkinci elde 3.500 e kadar düşmüş zaten fiyatları, burda 3.700 e alıp 5000 e 6000 bine satma hayali kuranlar ıslak rüyalarında uyanabilirler.
iade ediyorum kim alırsa artık arba oyunu oynarken kullanacaktım da keyifsiz diyorlarbana olmaz gibi eyw