🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum kasım indirimlerinde alınanların iadesi mağazası 🤩
Müq müq çalmadan kırmadan bozmadan yamultmadan falan inşallah iade ederler her ürünü 🥲😂😂

Beyler,

Size erken davrandınız demiştim. Prime Day’de yine depoda indirim olacak diye duyum aldım(kesinlik olmasa da). Umarım stok güncellenir ve güzel şeyler alırız.

Paraları, kartları ayarlayın!

Beyler,

Size erken davrandınız demiştim. Prime Day’de yine depoda indirim olacak diye duyum aldım(kesinlik olmasa da). Umarım stok güncellenir ve güzel şeyler alırız.

Paraları, kartları ayarlayın!
Kaynağa patladım :kekw: Depoda indirim mindirim yok, uzun zaman depoda bekleyen veya depoda tutmak yerine imha edileceklere %20 veriyorlar. Geri kalan ürünler kutuları açılıp kullanıldığı için amazon tarafından satıldığı tarihteki fiyatına biraz ikram yapılıyor. Ne indirimi ya? İyice çıldırdı millet. İkinci elde sarı sitede falan satılan ürünlerde mi indirimli? Gazlayıp gazlayıp duruyorsunuz kendinizi burada.

Razer Wolverine V2 Pro
4.641,79 TL
Alınmaz paranızı çöpe atmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi durumda temiz belki çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox kol mu yoksa bu mu daha iyi.pc de
ikiside kötü alınmaz

Kaynağa patladım :kekw: Depoda indirim mindirim yok, uzun zaman depoda bekleyen veya depoda tutmak yerine imha edileceklere %20 veriyorlar. Geri kalan ürünler kutuları açılıp kullanıldığı için amazon tarafından satıldığı tarihteki fiyatına biraz ikram yapılıyor. Ne indirimi ya? İyice çıldırdı millet. İkinci elde sarı sitede falan satılan ürünlerde mi indirimli? Gazlayıp gazlayıp duruyorsunuz kendinizi burada.
Yetişemedin mi bir şeye?

Aynen kardeş indirim yok.
Ekran görüntüsü 2025-09-29 162233.webp

sahibindende parayı göndermesi dert kargolayacak mı dert durumu nasıl ders nasıl iade edeceksin dert

burda ise arkanda amazon var ucuza 2.el veya sıfıra yakın alıyorsun bakıyorsun kötüyse iade ediyorsun paranı geri alıyorsun

satın alımda arkanda hakkarideki abdullahmı olmasını istersin yoksa amazon.com.tr mi?

şuan kalanlara indirim yok vs derseniz bir nebze hak veririm pek bir şey kalmadı gelen hızlı gidiyor yakalamak zor ama ilk günü görüp indirim yok diyen haksızlık etmiş olur bir de işin amazondan alma güveni var
aldın beğenmedin iade
aldın 15 gün sonra sorun oldu iade
uğraşırsan 1 yıl garantisi var garantide tamir ya da değişim yapılabilir
üstüne 3 taksit imkanı vardı çoğu üründe sadece vade farksız 3 taksit bile kullanana kampanya

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
image.webp

Merhaba, msi g272qpf e2 model ürünüm geldi 6200 e almıştım sadece kutu hasarlı olarak satın aldım ancak resimdeki gibi 4 adet ekran içinde toz var özellikle beyaz ekranda çok rahatsız ediyor. Satın aldığımda ölü pikselli cihaz 4600 idi onu tercih etmediğime pişman oldum fakat şimdi ne yapabilirim ? İade mi edeyim yoksa yetkili servisi gönderip değişim mi isteyeyim varsa böyle hakkımız

Merhaba, ihtiyacım olduğu için 2 adet BenQ monitör aldım. Mobiuz EX240 sizce mantıklı mı?

Durum : Yeni Gibi, mükemmel durumda diyor. Her ikisinede

%20 indirimden sonra 1 adeti 4559 TL
Toplamda 9118 lira ödedim.

Bu monitör hakkında bilgisi fikri olan var mı ? Değer mi almaya ? tanesi 4559 tlden aldım , durum yeni gibi mükemmel diyor ne kadar doğruysa

Geri