🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam fareli derken ne demek istedin cidden anlamadım açıklar mısın, bildiğimiz canlı olan fare mi?
Yine bu konuda birisi monitör almıştı kaçıncı sayfa hatırlamıyorum içindeki strafor ları fareler yemiş ve fare gübreleri vardı :) umarım size temiz denk gelir, şans

Gigabyte RTX 5070 Aero'u aldım 3 fanlı beyaz

Yüksek ihtimalle gönderilmeyecek, benzer bir olay başıma geldi amazon depodan laptop almıştım 2 hafta bekledim ürün kontrol edilirken problem çıkmış ve ellerinde kalmamış iade dışında yardımcı olamayız dediler mecbur iade başlattım
hatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
burda bahsettiğiniz fare olayı

hatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda bahsettiğiniz fare olayı
benşm leviathan v2x de öyle oldu stok varken aldım 2.el gönderim esnasında sorun tespit edilmiş iptal ettiler stoğa geride eklemediler

300 ₺ çek tanımladı ama fiyat artışını çok telafi etmedi açıkçası, onu da ben ısrarla istedim müşteri hizmetlerinden
ürün amazon depo 2.else yardımcı olamazlar iade oluyor sadece

İadelik bir durum yoktu stok vardı, 2 hafta beklettiler gönderilecek diye. Hatta kargo kodu bile oluşturuldu ama kargoya teslim etmediler.
saorun çıkmıştır üründe banada aynısı oldu iptal edildi ürün -_-

Geri