Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,667
evet o yanık olan demiO değilde monitörun içinde fare kemirmesi ve kaka çıkması birinde olmuş konuda üzüldüm ve birazda güldüm![]()
evet o yanık olan demiO değilde monitörun içinde fare kemirmesi ve kaka çıkması birinde olmuş konuda üzüldüm ve birazda güldüm![]()
Yine bu konuda birisi monitör almıştı kaçıncı sayfa hatırlamıyorum içindeki strafor ları fareler yemiş ve fare gübreleri vardıHocam fareli derken ne demek istedin cidden anlamadım açıklar mısın, bildiğimiz canlı olan fare mi?
hatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ?Yüksek ihtimalle gönderilmeyecek, benzer bir olay başıma geldi amazon depodan laptop almıştım 2 hafta bekledim ürün kontrol edilirken problem çıkmış ve ellerinde kalmamış iade dışında yardımcı olamayız dediler mecbur iade başlattım
burda bahsettiğiniz fare olayıYeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
ekran kartı var mı ki depoda 2.el deGigabyte RTX 5070 Aero'u aldım 3 fanlı beyaz
sizde ex240 ı yeni mi aldınız hocam amazondan?ben kullanıyorum iyi monitör ama ışık sızması var bendeki monitörde
benşm leviathan v2x de öyle oldu stok varken aldım 2.el gönderim esnasında sorun tespit edilmiş iptal ettiler stoğa geride eklemedilerhatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burda bahsettiğiniz fare olayı
300 ₺ çek tanımladı ama fiyat artışını çok telafi etmedi açıkçası, onu da ben ısrarla istedim müşteri hizmetlerindenhatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ?
ürün amazon depo 2.else yardımcı olamazlar iade oluyor sadece300 ₺ çek tanımladı ama fiyat artışını çok telafi etmedi açıkçası, onu da ben ısrarla istedim müşteri hizmetlerinden
Ucuza alır kampanyalı alır 2. el almazasıl iş bulan parasını zor kazanan adam ucuza ürün arar paranın kıymetini bilir
İadelik bir durum yoktu stok vardı, 2 hafta beklettiler gönderilecek diye. Hatta kargo kodu bile oluşturuldu ama kargoya teslim etmediler.ürün amazon depo 2.else yardımcı olamazlar iade oluyor sadece
ben amazondan almadım 1 yıldır kullanıyorum EX2510S modeli var bendesizde ex240 ı yeni mi aldınız hocam amazondan?
saorun çıkmıştır üründe banada aynısı oldu iptal edildi ürün -_-İadelik bir durum yoktu stok vardı, 2 hafta beklettiler gönderilecek diye. Hatta kargo kodu bile oluşturuldu ama kargoya teslim etmediler.