🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

leviathan ben de almıştım ama oyun için olunca iptal etmiştim.
daha çok ses ve film için soundbar arıyordum.
bence üzülme illa firsat gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende
modem ve router aldım
bugün kendi kendime şunu sordum; oğlum modemden niye 2x almadın da router aldın dedim
(tp linkte onemesh olayını yapacam evde wifi her odada çeksin istiyorum)
aldıklarım;

TP-Link Archer TX55E, AX3000

TP-Link Archer AX23, AX1800 Çift Bant Wi-Fi 6 Yönlendirici

TP-Link Archer VX1800v, AX1800

Logitech G G432 ( yıllarca G230 kullandım, memnun kaldığımdan dolayı yedekte tutmak için aldım)

AX72 de vardı hocam ona da bakabilirsin fiyat avantajı güzel ama AX55 ile arasında dev fark yok işlemci farkı ve anten farkı var biraz ama sen mesh yapacağın için çok önemli değil

Allah razı olsun %20 de vermişler

Kimisine 2. El ayağına sıfır kimisine bozuk ürün gönderiyorlar
%40 verseler yeri :D

Allah razı olsun %20 de vermişler

Kimisine 2. El ayağına sıfır kimisine bozuk ürün gönderiyorlar
evet birde o yetmez gibi ürünlerdeki garanti kağıtlarını çıkarıyorlar ürünlerimde garanti belgeleri yok nova 7 nin kutu üstünde poşet içinde varmış sökmüşler yapışkanları duruyordu arkadaşıma da icloudlu airpods gelmiş apple demiş değişim yapalım sıkıntı yok ama fatura istemiş desteğe bağlandı elemanlar fatura yok iade edin diyorlar bende şu anlık idare ediyorum kulaklıkla ses tekerleğini en üstte bırakınca sorun çıkarmıyor

evet birde o yetmez gibi ürünlerdeki garanti kağıtlarını çıkarıyorlar ürünlerimde garanti belgeleri yok nova 7 nin kutu üstünde poşet içinde varmış sökmüşler yapışkanları duruyordu arkadaşıma da icloudlu airpods gelmiş apple demiş değişim yapalım sıkıntı yok ama fatura istemiş desteğe bağlandı elemanlar fatura yok iade edin diyorlar bende şu anlık idare ediyorum kulaklıkla ses tekerleğini en üstte bırakınca sorun çıkarmıyor
Garanti belgeleri çok önemli değil ki hocam. Fatura bulunması ve garantiyle ürünlerin seri numarasının tutması yeterli oluyor. Amazon desteğe defalarca sordum üretici garantisi aldığınız ürünlerde var faydalanabilirsiniz vs. diye dönüş yaptılar. Hatta pikselli ve ışık sızmalı gelen monitörün panelini de servisten değiştirebilirsiniz destek alabilirsiniz dediler.

Fatura yı da sordum 5 gün ile 10 gün arası mı dedi öyle bir şey dedi sisteme ekleniyor dedi.

HEE vermez mi ne güzel veriyor ss nova 7 ses tekeri bozuk geldi sesi kısınca sol daha çok kısılıyor cızırtı yapıyor kısarken
Üskad garanti ilgilenmezse bizzat iade ediyorlar ürünü merak etme deneyim ettim

leviathan ben de almıştım ama oyun için olunca iptal etmiştim.
daha çok ses ve film için soundbar arıyordum.
bence üzülme illa firsat gelir.

valla bende
modem ve router aldım
bugün kendi kendime şunu sordum; oğlum modemden niye 2x almadın da router aldın dedim
(tp linkte onemesh olayını yapacam evde wifi her odada çeksin istiyorum)
aldıklarım;

TP-Link Archer TX55E, AX3000

TP-Link Archer AX23, AX1800 Çift Bant Wi-Fi 6 Yönlendirici

TP-Link Archer VX1800v, AX1800

Logitech G G432 ( yıllarca G230 kullandım, memnun kaldığımdan dolayı yedekte tutmak için aldım)

AX55 in kurulumunu yaptın mı hocam?
Türk Telekomun gigabit internette verdiği Huawei nin hem arayüz leş hem çift bant wifi düzgün çalışmıyor diye değiştiriyim diyorum da AX72 al diyor bana yapay zeka ama AX55 daha f/p geliyor bana tek fark işte işlemci ve +2 anten

Geri