🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Agalar kasımı bekleyelim diyorsunuzda neden kasımda geleceğini düşünüyorsunuz?
Aslında şöyle ilk gün alan aldı ikinci gün fena değildi sonrasında hareketlilik baya azaldı şuan ki ürünlerin fiyatları pekte avantajlı değil stok gelirse ayrı. Belirli ürünlerde kasımda daha iyi fiyatlar geleceğini düşünüyoruz stok eritmek zorundalar hatta bence bu indirimin ana amacı da eldeki stokları eritmekti

Aslında şöyle ilk gün alan aldı ikinci gün fena değildi sonrasında hareketlilik baya azaldı şuan ki ürünlerin fiyatları pekte avantajlı değil stok gelirse ayrı. Belirli ürünlerde kasımda daha iyi fiyatlar geleceğini düşünüyoruz stok eritmek zorundalar hatta bence bu indirimin ana amacı da eldeki stokları eritmekti
%20 geldiğini anlamak zor oluyor direk stok ekliyorlar yeni gelen öncekileri sabit gösteriyor :D şipşak görmek zor galiba.

%20 geldiğini anlamak zor oluyor direk stok ekliyorlar yeni gelen öncekileri sabit gösteriyor :D şipşak görmek zor galiba.
artık yakalamak çok zor evet doğru düzgün stokta gelmiyor. Toplu stok ürün girişi lazım

Nova 7 wireless var. Kozmetik olarak herhangi bir sorun göremedim. Sadece dış sesleri ve nefes sesimi falan algılıyor ve sonarı kullanmayı çok bilmediğimden bunu düzeltemedim. Yarın iade etmiş olucam. Birkaç güne stok görünür muhtemelen. İhtiyacı olan varsa birkaç gün sonra kontrol etsin
Kanka ses tekerleği sorunlu muydu benimki sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 7 wireless var. Kozmetik olarak herhangi bir sorun göremedim. Sadece dış sesleri ve nefes sesimi falan algılıyor ve sonarı kullanmayı çok bilmediğimden bunu düzeltemedim. Yarın iade etmiş olucam. Birkaç güne stok görünür muhtemelen. İhtiyacı olan varsa birkaç gün sonra kontrol etsin
İzmirdeysen elden direkt bana verebilirsin aldığın fiyata

Hocam bu kulaklığın bir özelliği iade etmek için sebep değil. Eğer kulaklığı beğendiysen o ayarı kapatın öyle bir şey olmayacak. GG yazılımından engine kısmından sidestone olması lazım onu kapatınca gelmez.

fareli monitor ve mikrop yuvası razer mouse u alanlar napti la yaktınız mı ürünleri :kekw: :kekw:

apple tarafının piyasasına hakim değilim tahmini ne kadar ederi o telefonun stok gelirse apple tarafında ona göre paylaşayım buraya tekrardan sahibindene baktığımda fiyatları anlamlandıramıyorum ya ucuz ya çok pahalı
66 bin sıfırı, o kondisyonda indirim maks 57-58 olurdu. Çok iyi fiyat.

XG27ACS monitörüm geldi içindekileri geçtim kutusu bile sıfır geldi. Bakalım arkadaşların dediği gibi ışık sızması rahatsız edecek mi
H.o güzel bir monitör abartılı şekilde ışık sızması yok

Kardo ben kız arkadaşıma aldım bugün vereceğim çok istiyordu iyi denk geldi hem ucuz hem işlevsel ios/android uyumlu hem de. Kullanmadım ama tavsiye ederim.
eğer iphone ile kullanılacaksa tam uyumlu olmuyor bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz. Genel kullanılıyor tabii ama aklınızda olsun.

Geri